20.13

ligger just nu i sängen och har precis kommit hem från louisan, och nu håller jag på och upptaterar min mobil, eller väntar rättare sagt på att den ska bli klar! ikväll blir det att bara ta de lugnt och nog gå och lägga sig i tid, vi åkte som sagt och gymmade efter skolan och det gick faktiskt riktigt bra med tanke på hur länge sen sist det var som jag var där. men nu är det bara att köra igång. 

13.22

just nu har jag svenska och sen har vi religion kunskap, efter det så ska jag och louisan cykla ner på stan till gymmet och träna. det ser jag då verkligen fram emot för det var så sjukt länge sedan, kunde även vara med på danspasset idag så nu är jag nog helt återställd och kan börja träna riktigt!! 
i morgon har vi även balett och sen styrketräning i två och en halv timme så träning kommer det då allt bli. 
ikväll ska jag nog bara ta de lugnt och säkert plugga lite, men nu måste jag försöka vara aktiv på lektionen.. 

09.18

Weho har klarat av att inte äta något onyttigt i helgen, så som godis eller chips. Åt i stället lite fruktsallad, som endast består av mango haha. Tål typ ingen frukt förutom mango. 
Såg i allafall en bra film igår med familjen, men saknade min älskling så något otroligt. Idag blir det att plugga, åka ner på Åhléns och köpa det jag la undan som var en fin klänning och sen ska vi till skogen och leta efter svamp. 


training motivation

har börjat känna äntligen att jag är frisk och då ska jag då börja på riktigt och få denna förbannade motivationen och få en snygg jävla kropp. för här ska det tränas, börjas på riktigt på måndag. 
bilder tagna från weheartit

friday

idag var det en bra dag som tur var, plus så fick jag ju avsluta fredagen med tjejerna så det kunde ju inte bli bättre, åt en chokladboll och drack cola på helmers. snackade om allt, och nu är lite saker bestämda också inför kommande helg, toppen! och nu är jag hemma och sitter i en fåtölj framför brasan, riktigt mysigt. man känner verkligen att hösten har kommit, riktigt kyligt ute och det blir tidigt mörkt.. 
men nu till något roligare och det är att idag har min älskling match, så jag håller verkligen tummarna för honom att det ska gå kanon. 


19.53

idag är det en sån dag då allt känns väldigt jobbigt och jag saknar min pojke lite extra mycket.när vi slutade idag i allafall så åkte jag hem och har pluggat enda tills nu. för har ett svenska prov i morgon, så de försöker jag nöta på lite och sen läsa den förbannade dåliga och svåra engelska boken. 
men i morgon är det äntligen fredag, och då ska jag ta en fredagsfika med mary, lina och nadia. perfekt avslut innan helg. 

24 in my heart

ont i halsen och dansa är ingen bra kombo, har även ringt till vårdcentralen och dem sa att jag har något virus så jag får verkligen inte dansa.. blir lite drygt att bara sitta still osv. menmen, känner mig pigg ändå men så fort jag anstränger mig så märker man att det sitter i fortfarande efter 3 veckor. 
idag, i morgon och torsdag så ska vi ha typ ´´öppet hus´´ för 9:orna, så för mig blir det att bara sitta stilla och kolla. vet inte alls när vi slutar idag, men sen blir det i allafall att vara med louisan. i morgon ska jag även åka med mandi till gävle för en liten shoppingtur och även förbi ikea! härlig dag. ikväll kommer det i allafall bli att plugga och läsa jätte mycket, så ser min dag ut ungefär. 
idag har jag och min älskling 1 år och 5 månader, älskar dig så. 

.

Jag saknar dig redan så sjukt mycket. 



22.26

Idag så var det match igen, men tyvärr så förlorade dem. Sen åt vi i allafall en underbar middag, så himla gott. Advokado med röra till förrätt, och sen åt vi potatis gratäng och kött. Hade även haft tomater i ugnen, himla gott! Nu ser jag, älskling och Kalle på film. I morgon åker jag hem, men snart ser jag förhoppningsvis min olii snart igen. 

09.14

Igår blev det att stiga upp redan halv åtta, för vi skulle åka till ishallen så tidigt. Nu har jag kommit på att på två dagar så har jag suttit där sammanlagt 10 timmar, fem till blir det idag. Snart ska vi nog gå upp, är så fruktansvärt hungrig och jag bara längtar till vit rostebröd med ost och smör, mums.  

17.10

Just nu sitter jag i ishallen i Luleå och väntar på att timmarna ska gå snabbt. Kl 7 har Oliver match, men innan dess är det massa samling och sånt haha. Så sitter som ett fån själv i en ishall med min dator och väska, skrattar åt mig själv. Sen vid halv tio tiden så är förhoppningsvis matchen klar och då ska jag köpa godis och chips! Något måste man unna sig efter alla dessa timmar. I morgon har dem match igen, fast kl 11 men sen efter det så ska vi till stan och kika i affärer! 
 



08.10

Äntligen är dagen här, fick lov att gå upp halv sex idag.. Konstigt nog gick det jätte bra att gå upp, säkert för jag är alldeles ivrig för att träffa olii. Nu sitter jag i allafall på tåget och vi har åkt förbi Borlänge, sen vid halv tolv går planet till Luleå! Haha kommer säkert somna 9 idag, dels för jag fortfarande är förkyld och gått upp så jäkla tidigt. Rolig tjej! 

18.31

Tryckt i mig massvis med halstabletter och te idag, och bara kollat på pretty little liars, bästa serien. Nu ska jag kolla på lite mer, och sen ska jag äta middag som blir mormors hemmagjorda köttbullar, potatis mos och brunsås! Sen ska jag packa, för i morgon åker jag
äntligen till världens bästa efter mer än 5 veckor. 


Sjuk

Igår somnade jag redan vid tio och vaknade i dag vid tio, snacka om att man inte riktigt är så pigg. Har i allafall fått i mig frukost, te och även gjort någon slags ingefära dryck med citron och lite honung och det hjälpte då verkligen. Så det är väl ungefär så min dag kommer att se ut, dricka massa ingefära te, och bara ta det lugnt. Just nu kollar jag på gamla avsnitt ur Greys anatomy.


20.59

Ligger just nu mitt på golvet vid brasan och nyser och tycker allmänt synd om lilla sjuka mig. Har åkt på någon dunder förkylning, inte bra.. Så jävla typiskt när jag snart ska åka till oliver. Idag så skulle vi ju springa, men tyvärr gick det inte för min och Louisans del, igår var jag ju jätte pigg , nej fy vad jag hatar förkylning. Vi åkte ner på stan för ute ärenden, hämtade min klänning som jag hade lagt undan på hm , så glad att jag hittade den hehe. Sen köpte vi lite frukt på Ica och cyklade hem till henne, och gjorde fruktsallad och drack kaffe. Såg filmen 3096 dagar, och fy vilken hemsk film men verkligen sevärd och gripande var den. I morgon blir det att bara ta det 
lugnt.




20.00

hade en bra dag med lina och maria, kollade i lite affärer och hittade en klänning som jag har kikat på förut men inte var i min storlek men nu fanns den!! så har lagt undan den och ska köpa den i morgon, såå fin hehe. känns som jag bara handlar och handlar hela tiden just nu även fast jag inte alls har dem pengarna, måste ta det lugnt på den fronten. nej nu måste jag plugg mer ur den förbannade boken, i morgon blir det en bra dag i allafall vilket innebär en heldag med min fina vän. 

13.59

sitter just nu i cafeterian i skolan och väntar på att denna lektion ska vara över och sen har vi endast en lektion kvar och det är religion kunskap! då ska jag ner på stan, träffa lina och maria. måste köpa ett par nylonstrumpor haha, så jävla tråkigt köp men behövligt nu när det är kallare ute. vet inte riktigt vad vi ska hitta på men mysigt är det alltid. i morgon så är det redan tisdag och då innebär det en riktig träningsdag för hela bunten. har flera olika danspass, sen sista lektionen har vi styrketräning i 2 och en halvtimme och då ska vi till hemus och springa 1 mil. det kommer då gå åt helvete då jag inte har sprungit på jätte länge, men men får hoppas på det bästa! kommer kännas underbart sen i allafall. 
ikväll ska jag bara ta det lugnt och läsa lite ur boken fast food nation, så är väl ungefär hur alla mina dagar ser ut just nu. när min lilla skit bor uppe i norrbotten. 

21.53

Idag när jag skulle till lina så skulle jag övningsköra och jäklar vad bra det gick men nervöst var det då allt. Sen när jag skulle hem igen så gick det likaså! 
Hade i allafall en jätte bra kväll med dem, det behövdes. När jag kom hem så åt vi tacos som var riktigt gott, läst lite bok och suttit vid datorn lite. Så har väl ungefär min kväll sett ut. Snart ska jag gå och lägga mig, för i morgon är det redan måndag. Men det gör inte mig något för då är det bara 3 dagar tills jag träffas min älskling. 


10.55

igår så hade vi en jätte mysig kväll i rättvik och sedan hemma, god mat var det i rättvik men måste ändå säga att det var dålig service faktiskt. men sen när vi åkte hem så fikade vi mammas goda ananas paj som hon hade gjort och drack kaffe. sen tog jag det bara lugnt och gick och la mig i bra tid, skulle se på något avsnitt ur pretty little liars. men sen när jag skulle försöka sova så bara gick det inte, så jävla drygt. slutade med att sist jag kollade på kl var den 3. 
nyss har jag ätit frukost och pluggat, läst fast food nation och antecknat lite. och nu ska jag belöna mig med några avsnitt ur pll. sen senare idag blir det att vara med lina och maria, ett perfekt avslut ur en helg! i veckan så hoppas jag att jag får min bare minerals foundation som jag köpte på nätet, för min är verkligen slut... sen på torsdag åker jag till luleå och det blir verkligen underbart! 

13.47

idag när vi vaknade så grattade vi pappa först och lite så, gav han lite paketer och åt god frukost. sen åkte vi ner på stan och mötte upp emma, kikade i lite affärer och åt lunch på kaffestugan och sen hämtade pappa upp mig. och nu ska jag bara ta det lugnt, se på massa avsnitt ur pretty little liars och ta det lugnt för sen senare ikväll ska vi ut på äventyyyr! 

fredag

Hello, idag är det en bra dag. även fast det var en ganska dryg skoldag så gick det ändå bra för när det är fredag  så är man glaad! sen när vi slutade så cyklade jag och louise hem till henne och tog det lugnt och fikade lite. åkte sen hem till mig och har badat bubbelbad och ätit förrätt och nu väntar vi på varmrätt. vi ska nog snart skära lite frukt som vi ska ha senare ikväll då vi ska se film som heter side effect. ska ha hört att den varit bra så får allt hoppas! i morgon fyller inte vem som helst år för då fyller verkligen världens bästa pappa år, så då blir det lite överraskning för pappsen min. 

17.03

idag började vi kl 8, dem sista två lektionerna hade vi dans, först ´´vanlig´´och sedan balett i tre timmar sammanlagt, så riktigt drygt var det. darrade till och med på slutet haha. sen när jag kom hem har jag i princip bara läst engelska boken och svarat på någon fråga. sån sjukt svår bok så det är inte sant haha. men nu ska jag belöna mig med något avsnitt ur pretty little liars, och sen ska vi på hockey som börjar kl 7. i morgon är det äntligen fredag, och då blir det att sen vara med louise! 

Nytt iPhone skal

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller bästa lina 18 år, så graaatttis! 
Just nu sitter jag på engelska lektionen och har haft muntligt förhör om filmen fast food nation som vi såg, och bra gick det. 
Idag slutar vi vid två tror jag, då måste jag hem och läsa engelska boken, är väl ungefär vad jag ska göra denna dag. 



18.32

en timmes lektion idag och då skulle vi se på film, sköndag. sen gick jag och louisan ner på stan, hittade ett riktigt fint iphone skal som jag köpte, samt en jätte fin pyjamas set och en svart topp/blus. sen åkte vi hem till henne och såg klart på engelska filmen , så har haft en riktigt bra dag med henne. 
nu ligger jag här hemma i sängen och kollar på so undercover, har hört att den ska vara rolig! iväntan på lite mat, som blir ceasar sallad. sååå gott!! 
endast två dagar kvar och sen är det äntligen helg, lovely!

Sovmorgon

Har nyss stigit upp och ätit lite frukost, har sovmorgon till kvart i elva. Och då har vi bara en timmes lektion! Haha,alltid sån skön dag på onsdagar! Och idag fyller min yngsta kusin Julius år,grattis! 
Efter skolan ska jag nog ner på stan med Louisan och kolla lite i affärer. Sjukt länge sedan jag var där faktiskt. Om 8 dagar får jag äntligen träffa min älskling, nedräkning är det ja! 

21.29

Idag fick jag äntligen min nya iPhone, fin var den allt! Negativa var bara att när jag sen skulle logga in på instagram med den nya, så glömde jag bort lösenordet.. Så nu fick jag lov att skapa ett nytt konto, så drygt. 
Idag, så hade vi ju styrketräning träning och då skulle vi vara i hemus. Känner av min hals lite, så jag powerwalkade istället! Drygt men skönt ändå. Sen slutade vi och då åkte jag hem, tagit det lugnt och ätit mammas godaste soppa och ätit pannkaka, mums!


21.16

i morgon kommer förhoppningsvis min nya iphone, och nyss har jag beställt en ny foundation från bare minerals så förhoppningsvis tar det inte så långt tid tills jag får den, för min håller på att ta slut haha. så det var lite bra saker!! ikväll har jag bara tagit det lugnt, kollat på pretty little liars och sen har jag även målat mina naglar i en söt färg. i morgon är det tisdag och det innebär två träningspass, och att vi slutar kvart i fyra i morgon också. 

15.10

har nu sista lektionen för idag, som är religion kunskap. väldigt skönt att snart är måndagen är över! då ska jag hem och bara ta det lugnt. fortfarande trött efter helgen haha, hade ett väldigt drygt men jätte roligt danspass idag, träningsvärk kommer!! 
 

18.47

igår kväll så skulle jag verkligen försöka för en gångs skulle gå och lägga mig i bra tid, för att jag skulle upp och jobba kl 10 idag. dock vet jag inte vad som hände med mig, det bara gick inte, fred och vände på mig i flera timmar så slutade med att jag endast sov i högst 5 timmar. så nu är jag allmänt trött och grinig. försökte på engelska läxan, då man ska skriva massa svar till frågor. men de gick ju absolut inte för det är så jäkla svårt. det gick bra att jobba i allafall som tur var, och sen när jag kom hem hann jag faktiskt med att ligga och sola någon timme. nu väntar jag på att maten ska bli klar, och sen ska jag nog se någon film och lägga mig i tid. om 11 dagar kommer jag äntligen träffa min älskling. 

16.52

hallå där, har precis kommit hem från falun med mamsen min. haft en underbar dag, kikat i affärer, fikat och bara hade det allmänt bra. har letat ett tag efter en höst jacka, äntligen så hittade jag en riktigt fin på gina tricot. köpte även ett läppstift, och ett snyggt halsband från ur & penn. sen innan vi åkte hem stannade vi till min faster och fikade ytterligare en gång, men det är ju helg hehe! trevligt var det. 
i morgon ska jag jobba från 10 till 15 och sen blir det nog att bara ta det lugnt.

ny iphone påväg hem till mig

 
 

13.12

idag är det äntligen fredag och det känns riktigt skönt, har hunnit med denna skoldag med viktiga saker. haft matte för första gången här denna termin och det kändes riktigt skönt så snart ska denna skiten vara över haha! men dock det negativa var att jag tappade min mobil idag och såklart går det då sönder på framsidan. men förhoppningsvis så har halebop ett erbjudande som låter riktigt bra så kanske blir att jag köper en ny istället.. 
efter den här svenska lektionen så slutar vi äntligen och då kommer elinpelin och hämtar mig så ska vi ner på stan och ta en fika på waynes samt kolla på elgiganten och dem affärerna om de har något bra erbjudande. hoppas! 
i morgon ska jag och mamsen åka till falun under dagen, kika i affärer och fika. riktigt mysigt, sen på kvällen ska några komma på middag. 

17.40


torsdag

nu sitter jag och louisan på danslektionen och kollar på, har lite ont i halsen så det är nog bättre att vila så det inte blir sämre. idag är det äntligen och redan torsdag, så det innebär att det är fredag i morgon och jag längtar då så mycket till helg. vara ledig och få sova ut lite, förhoppningsvis ska jag och mamma och kanske pappa åka till falun på lördag under dagen och kika i affärer, och fika. hoppas på det för det vore riktigt mysigt. 
på tal om något helt annat så har jag ju bokat resa nu till luleå, så äntligen snart så ser jag min oliver, prick endast 2 veckor kvar. 
har hittat en ursnygg väska som jag måste köpa!!
 

20.26

idag har jag haft en riktigt bra dag med min familj, efter att ha en timmes lektion så slutade vi och då hämtade amanda upp mig. så möttes vi upp av mamma och pappa på thai restaurangen och åt god lunch buffé. sen åkte jag och pappa hem, jag lyckades även läsa lite ur engelska boken så det var jätte bra! sen solade jag ett tag och sen åkte vi och övningskörde, som gick jätte bra! nu ska vi se en film, mys. 

18.38

Kollar på oc och bara tar det lugnt för är så otroligt trött. Och snart är nog maten klar som blir korvstroganoff med ris,mums.


Less

Idag på styrketräningen skulle vi bestiga Gesunda backen med stavar. Och fyfan vad drygt det var pågrund av min äckliga dumma rygg som har nu kommit tillbaka och gör pissont. Positiva är att man har gjort nå bra och de kommer att tas, negativa är att min rygg kommer vara paj.


22.59

Har haft en bra kväll med lina och Maria, riktigt skönt att få träffa dem. Snart ska jag sova, men innan de blir det ett avsnitt av oc!


14.50

just nu så har vi religonkunskap, och vad jag gillar det. riktigt intressant faktiskt, kan bero på att vi har en riktigt bra lärare. det här är den sista lektionen för idag, sen slutar vi kvart i fyra, då ska jag åka till lina och träffa hon och mary. blir att äta mat och sen framförallt prata! 

10.11

just nu hatar jag sas så något otroligt och framförallt luleå airport, vem fan stänger en jävla flygplats kvart över 8 på en lördag? nu kommer jag inte kunna åka till luleå och de kommer dröja ytterligare 3 veckor innan jag träffar oliver. blir så jävla less. 

.

Jag saknar dig min fina <3


15.41

Ligger i soffan och kollar på oc. Har nyss gjort vitchoklad pannacotta som vi tre ska äta ikväll, mums och ikväll ska vi äta pizza, haha så jäkla länge sedan jag gjorde de så längtar.


Bra kväll

Igår blev det en riktigt bra kväll med fina tjejer för att fira louisan, den kunde inte bli bättre. Efter att vi åt en god middag hos Louise så åkte vi sen ner på strand! Idag blir det att bara ta de lugnt.