17.51

Sitter just nu på Börje Olssons fik i min lilla ensamhet och har ätit en ostfralla och kaffe, i väntan på att Oli ska komma och hämta mig vid sju. Har köpt en väldigt fin tröja från Lindex, som jag säkert kommer använda väldigt mycket. Sen ska vi äta lite tapas faktiskt, lyxa till de måste man göra när jag ska åka i morgon. Men snart ses vi igen, jag och min bästa kille. 



1.2.3.






1. Vad jag åt till frukost - havregrynsgröt med lingonsylt.
2. Jag provar några läsglasögon haha
3. Måste ha dessa!!


16.25

ligger just nu i soffan och kikar lite på bloggar och kollar på lite tv, fastnade för en viss blogg som heter byblondie, som hon tipsar massvis med goda recept på vad hon lagar. alltifrån bakning till matlagning. man blir riktigt sugen på att prova många recept, så de ska jag göra när jag kommer hem! nu ska jag kika på elsas värld, ha en mysig kväll

12.19

Har nyss fått i mig lite lunch och nu ska vi se lite film. Har även kommit på att jag har otroligt mycket att se framemot när jag kommer hem, på lördag så är det överraskning för mig. Fick i födelsedags present att vi skulle hitta på någonting, och det är nu denna helg. Så de kommer bli jätte roligt, och spännande. Nej nu måste jag njuta att vara här. 

11.14

har fortfarande sjukt ont i min mage, och jag har verkligen ingen aning om varför jag fick det här. är trött och orkar typ inte göra någonting. aja, förhoppningsvis blir jag piggare idag. åååh 

inte bästa avslut på en tisdag kväll

idag när vi skulle se på hockey matchen, så väntade jag först på oliver för att han skulle hämta ut biljetterna. men när jag stod där och väntade fick jag sån sjukt ont magknip, sen när de kom fick jag verkligen lov att springa till toaletten. började svettas som bara den och var nära att svimma när som helst, det var verkligen länge sedan som jag hade så jävla ont i magen. så vi fick lov att åka hem, åkte till vårdcentralen men såg hur lång väntekön de var. så vi åkte hem, och jag ringde till sjukvårdsrådgivning eller vad de heter och de sa att jag har blivit drabbad av vagusnerv så har fortfarande riktigt ont men ska försöka att äta lite, de kommer och går. så. jävla. jobbigt. har alltid problem med min mage. men men, nu vet ni de. nu måste jag försöka äta lite. 

15.48

Har lyxat till det lite och åkte till stan och sitter nu på friends, som är ett jätte fint och mysigt fik inne i stan. Tog en varm choklad med grädde, mums. Ikväll ska vi ju som sagt se derby match mellan Luleå - Skellefteå. Hoppas att Luleå vinner, för jag har nämligen tippat haha 

12.31

har nyss badat badkar eller vad det nu heter, och åh så skönt det är att bara ta hand om sig själv! pigg blir man också! är ensam hemma och sen kommer oli, och då ska vi nog käka lite. funderar på att få med han till stan en snabbis för det är lite små saker som behövs inhandla, nagellack, halsduk osv. men det kanske blir inget utav det och sparar pengarna lite och tar de lugnt hemma istället. dagarna här har i allafall gått så sjukt fort och idag är det redan tisdag, och redan på fredag ska jag hem. det är ett jätte tidigt flyg som går typ vid sex-sju. men nu ska jag njuta medan jag är här hos min älskling. 

21.39

Ätit lite gräddpytt och sen åt vi morötter och dipp till bron. Mysigt som bara den, funderar på att ta en kvällsfika också hehe. Man unnar sig så mycket under loven. Men sen är det tillbaka till vardagen!! Nej nu måste jag fortsätta se

17.43

Kollar på en go film kärlek på menyn, i väntan på att oliver ska komma hem. Ikväll har jag då ingen aning om vad vi ska laga för mat, lutar sig åt tonfiskröra macka, som både är sjukt gott och nyttigt! 

this is what i bought

ligger just nu soffan och små tittar lite på tvn, i väntan på att killen min ska komma hem efter sin träning. och då hoppas jag han har med sig lite lunch! idag blir det nog att bara stanna inne, då de är kallt och regnigt ute. ikväll har han träning igen, så då tror jag faktiskt att jag ska börja igen med körkortsteorierna. så. jävla. tråkigt. men det är ett måste om man ska ha de där körkortet någon gång! nu kom han, och sen blir de lite avsnitt ur säsong 2 bron. 
 

14.03

Köpte mig en väldigt fin klocka från ginatricot faktiskt, sen så blev de en vanlig vit basis T-shirt, en röd blus tröja från bik bok! Så nu är jag väldigt nöjd, sitter just nu på ishallen och kollar på Luleå match. 

10.57

igår kväll så började det snöa ute i luleå, mysigt faktiskt! nu har vi i allafall fått en lång sovmorgon, kikar lite på tv och sen ska jag spendera lite tid inne i stan och kika i affärer medan han kollar på hockey. sen ska oliver hämta upp mig. härlig söndag, och sen ikväll är det solsidan, härligt. 

Lördag

Just nu sitter jag och min Oli i ishallen och kollar på match. Men snart det bara en period kvar, drygt att sitta och kolla en lördag och sen när det verkligen är hur kallt som helst. Sen blir de nog att bara åka hem och bara ta de lugnt, framför någon bra film! I morgon blir de att kika i lite affärer. 

14.43

idag har dagen bestått av endast massvis med bron - avsnitt, ganska bra faktiskt! äntligen fredag, och de blir en lugn sådan. funderar på att göra en morotskaka idag, och sen ska vi nog se någon hockey match men de återstår att se! 
 

1 and a half year with my love

sitter just nu i soffan här uppe i luleå, och kollar lite på project runaway all stars. äntligen är jag här! 
idag blir de nog att bara ta de lugnt och vara med min gosi, är fortfarande inte riktigt frisk så de blir bra. i morgon är de redan fredag och då innebär de lön, och att man får äta gott hehe. nej men ska förhoppningsvis få oliver att vi ska åka ner på stan lite, för måste byta ut en kjol, men innan vi gör de måste jag få en låång sovmorgon. inte kul att få lov att gå upp tjugo över fem! 

11.57

hello, idag är ju min lediga dag. mörkt och tråkigt väder så det innebär att jag tog en lång och skön sovmorgon enda till 10! sen så såg jag äntligen avsnittet ur det nya pretty little liars och nu blir det fullsmäckat med gamla avsnitt ur gossip girl! sen måste jag duscha och fixa mig lite, håller på att bli lite sjuk men de lär piggna upp mig lite. ha en bra dag! 

19.19

hello my friends, idag har det varit verkligen kasst väder ute, först var de jätte mysigt enligt mig med snön och allt men sen började de ju blåsa och regna jätte mycket. nej usch! men nu är de mysigt igen då de är mörkt och man har tänt ljus och så. efter skolan var jag med julia, som var hur länge sedan sist. jätte mysigt och vi åt macka och sen bakade chokladbollar! nu väntar jag på att vi ska äta jätte god mat och sen ska jag se på någon bra serie, då jag är ledig i morgon. och äntligen i morgon så kan man se ett nytt avsnitt ur pretty little liars! 

8.53

sitter just nu på lektionen konstarnerna och samhället och lyssnar på en som redovisar. har fått halsont och snorig men hoppas att allt är över tills jag kommer till oli. ganska drygt att inte kunna vara med på någon lektion resten av dagen, men men nu har jag dampat loss! åh och idag kommer min jacka/kappa tror jag från nelly, passar perfekt nu när det idag började snöa! jag som blev asglad av det haha! 

17.44

har nyss kommit hem efter en 40 minuters powerwalk med min syster, det gick väldigt bra och var skönt efteråt. men jag känner att jag har något skit i kroppen, usch.. idag så blev jag klar med ännu ett svenska prov så nu har jag bara engelska uppsatsen kvar som jag säkert blir klar med ikväll. sen har jag nog ingen läxa mer, och kan ta lite ledigt från skolan. i morgon har vi balett, och sen på styrketräningen har vi bip-test men kommer säkert inte ens kunna vara med på något utav de för håller på och blir sjuk. så det blir ju riktigt frustrerande.. sen ska jag nog gå och sola lite med julia. nej usch nu måste jag gå och käka, magen kurrar! 

20.16

har nyss ätit jätte god middag som blev tacos, och nu kollar vi på solsidan men nu är det lite pause. tror nästan att alla som jag känner kollar på det idag! så himla bra, och mysigt på en söndags kväll. sen blir det säkert någon bra go film. nej nu börjar de, hejsvejs! 

17.44

Te mys och plugg. Funkar ganska bra faktiskt! Efter det här provet så är det endast engelska uppsatsen som ska vara klar, sen får jag äntligen ta lite höstlov. Igår när vi kom hem från konserten så var jag med Elin och Sophia. Och idag så har vi ätit thaimat och sen faktiskt spelat just dance, jätte drygt med roligt haha! Ikväll blir det att ta de lugnt och se på efterlängtade solsidan och äta tacos. 



9.54

idag är det lördag, och jag har tagit en lång och skön sovmorgon då jag kändes det behövdes verkligen. började ju 2 igår, och kom inte hem förrens halv tolv. men det var kul! 
som ni säkert såg på bilden nedan är det denna fining som jag har beställt hem! är hemma själv enda till tre idag, snacka om att jag kommer bli rastlös. så nu ska jag göra en god frukost och sätta mig framför tvn, och sen ikväll ska jag och mandis på mora parken och se på mamma mia men innan de så bjuds de på 2 rätters! 

äntligen.

 

20.06

idag efter skolan blev det till att gymma, vilket faktiskt gick riktigt bra och sen gick jag och lojsan till helmers och köpte en macka. gott och mysigt att sitta och prata, för det behövdes då som bara den. tur att jag har dig! 
i morgon så är det redan fredag, då har jag två prov i skolan och sen på direkten när jag slutar börjar jag jobba kl 2 på ishallen, så det blir många timmar. dock en dålig sak idag var att jag beställde en kappa/jacka igår på ellos, och sen idag så ringde dem och sa att den var slut på lager... så nu får det bli och söka någon ny och säkert dyrare... aja nästa torsdag får jag äntligen träffa min älskling, längtar som bara den. 
 
 

14.18

hello, ligger just nu i sängen med en gofilt och kollar på oth, så bra! idag ska jag även beställa en fin jacka från ellos. ska sedan göra lite engelska,matte och svenska. nej nu måste jag återgå till avsnittet ur oth!

16.52

ligger just nu i sängen med huvudvärk, och funderar vad jag ska göra. egentligen så borde jag verkligen plugga svenska eller matte. för ska ha prov i de på fredag, men jag orkar verkligen inte. blir nog en liten vilostund istället! idag så har jag i allafall bokat flygbiljett till jag ska åka till luleå nästa vecka, så de kändes väldigt bra. hade balett och sen styrketräning idag också, drygt var de men skönt nu. nej nu måste jag ta tag och göra något, började läsa ur sofia fahrman och julia fors bok bodylicious som jag tror är riktigt bra, där dem ger tips på alla sorters kroppsträningar och vad man ska äta. de blir min nya bok att läsa! 

Inrednings inspiration




19.19

Varför jag inte upptaterat så mycket är för att jag är i Fagersta. Det är nämligen så att min älsklig spelat match idag mot Västerås och kunde sen passa på att sova över här. Så det är vad jag har gjort idag, sett på hockey match men tyvärr så förlorade Luleå. Sen så har vi bara tagit det lugnt och pratat massvis. Snart ska vi äta väldigt god middag, och sen blir det nog att se någon bra film. Jag har även fått sån tur att jag hittad en kjol som jag velat ha väldigt länge men inte köpt, men sen när jag hade bestämt mig så var alla storlekar slut på nätet. Men sen skulle min bästa lina till Stockholm och då fanns storleken 34 kvar, sån tur. 


Trumpsta - Djuro remix

ligger just nu i sängen med min skönaste filt någonsin, haha va jag älskar den. och hoppas att snart ska det bli lite mörkt så jag får tända lite ljus! idag då, hade vi en lektion i en timme. sen när vi slutade vid tolv, käkade vi lite och sen gick vi ner på stan. sånt otroligt härligt och varmt väder ute ju! jag och lojs gick till waynes och satte oss och tog en varsin chai latte och pratade. meningen var att vi också skulle gå i lite affärer men de hade vi glömt bort haha, sen när louise åkte så kom sjunaf och emma och satte sig. och pratade lite med dem, trevlans. nu hade jag ju då tänkt att se på lite the bachelor men internet la av, nej nu kom de tillbaka hehe! på tal om något är det så sjukt skönt att äntligen vara klar med engelska boken. nu är det bara en uppsats med 4 sidor kvar haha, men de är lättare! nu ska jag passa på att se lite serier medan internet funkar. 

16.41

Idag är äntligen den drygaste tisdagen över, balett och styrketräning.. Fast styrketräning är ju sjukt kul men ändå. Kommer i allafall få träningsvärk i morgon igen hehe!! När jag kom hem lyxade jag till det lite med brieost macka , kaffe och clementin. Så sjukt gott!! Nu kollar jag på the bachelor, lite roligt faktiskt. 


16.42

wiho tredje inlägget för idag!! känner att jag knappt har något annat att göra. har kikat lite nu på studentmössor, och lojsan du kan vara lugn jag ska ha champangeglas också, haha! tror jag har bestämt vilken jag ska ha nu, tycker det är jätte roligt och kika och ändra designen, nu känns det plötsligt som om studenten kommer fortare. haha vi ska ta studenten, helt sjuuukt!! längtar så otroligt mycket till det, men samtidigt så vill jag även njuta av att vara i skolan och ha en fast punkt som man kommer till varje dag osv. men ska även bli så skönt att sen kunna träffa oliver när som helst utan några hinder, fast då måste man ju verkligen fixa ett jobb. haha massa olika slags funderingar jag har just nu. just nu sitter jag i allafall med en kopp kaffe, lyssnar på musik och har tänt massvis med doftljus, älskar vädret just nu. det är så otroligt fint ute med alla olika sorters färger!! 

15.04

Sitter just nu och väntar på att pappa ska hämta mig efter ett gym pass. Idag så provade vi även student mössor, som vi nu ska beställa. Dock vet jag inte riktigt vilken jag ska beställa, måste även plugga lite när jag kommer hem.
Men lite slapptid måste man då allt få ha! 

8.45

sitter just nu på golvet och lyssnar på historia i dans, kanske inte det roligaste direkt. idag efter vi har slutat blir det gym i någon timme och sen har jag ingen aning faktiskt, måste bli klar med engelska boken/uppgifterna idag så det är väl de som jag ska göra ikväll. hoppas ni får en skön och bra start denna måndag! 

22.11

Min fina mamma och jag. Har haft en mysig söndag då vi har firat mamma med fika och god mat. Idag hade jag även på mig min nya långklänning från bikbok, och den är en stor favorit redan.
I morgon är det måndag redan och då går vi till tolv då vi bara har dans, engelska och teori. Sen ska vi ha en heldag med gym. 





17.08

har haft en helmysig dag med lojsan, mamma och amanda idag i rättvik. kikade runt lite, köpte med mig hem faktiskt en ängel som var så fin så, som pyntade upp lite i mitt rum. nu sitter jag och väntar på att mina naglar ska torkas och sen måste jag måla andra ´´stora problem´´. har i allafall gjort klart en svenska uppgift idag, riktigt skönt och sen ikväll ska vi på middag hos farmor. och i morgon fyller världens bästa mamma år. 



fredag

idag så började dagen med riskettan, som vi satt där i lite mer än 3 timmar. men så skönt för nu är det gjort, sen gick vi in snabbt på grey's och jag fick äntligen köpa edblads armbandet. sen åkte vi till skolan och åt lunch och hade sen svenska. efter de så slutade vi och då cyklade vi ner igen på stan och gymmade. sen cyklade vi till louisan en liten stund och sen hem till mig. och ikväll har vi ätit gott och sett en rolig film, och jag har fixat mina naglar, så dem blev lite längre. kände att de behövdes. i morgon ska vi iallafall på rättviks marknad med mamma, amanda och kanske pappa. helmys. 



21.00

idag har det ärligt talat varit en underbar dag, det var länge sen som jag kände så här glad och även lättad,saknar min busis så sjukt mycket men snart så kommer vi ses. och på höstlovet åker jag upp till han! 
 

17.30

Idag så hade vi tre timmars danspass, först jazz och sen balett. Riktigt drygt med tanke på träningsvärken. Sen cyklade jag och lojsan till badhuset och solade. Och i morgon är det redan fredag, så skönt. Då blir det först riskettan från halv nio till kvart i tolv. Sen måste vi åka till skolan igen för svenska lektion, sen ska jag tillbaka för och köpa edblads armbandet!! 



20.38

Idag så fick jag en lång och skön sovmorgon. Började inte förräns vid elva, och sen så hade vi engelska i en timme. Efter de gick jag och Louisan ner på stan, måste då se väldigt roligt ut för jag har sån träningsvärk så jag kan inte gå haha. Hoppas innerligt att de är bättre i morgon för då är det två danspass och sen gym. Kikade i lite affärer och tog en fika på Waynes och satt och snackade där i timmar. Hel mysigt! Har även kärat ner mig i ett edblads armband som jag måste köpa. Och på fredag så ska jag och Louisan på riskettan!! 


Träningsvärk

Idag har skolan bestått av först balett i 1timme och typ 40 min. Sen hade vi styrketräning i mer än 2 timmar, och åh herregud vad slut jag är och vilken träningsvärk jag har i ben och mage. Kommer inte kunna gå i morgon haha.  Ska nu i allafall se på lite tv och sen ska
 jag börja med maten, för idag är det nämligen jag som står för det!