19.17

Håller just nu på och packar för fullt, sen ska jag äta en god middag som består av bakpotatis och kött denna Lill lördag. Sen blir det att kolla på pretty little liars och ph. Bjuder på två bilder från igår när jag hade tråkigt, ja de är min mobil som har något skräp i kameran därför den lilla svarta pricken. 



så mycket gott från igår

Fortfarande sjuk så kan inte vara med på baletten, så himla tråkigt att sitta och kolla på istället. Vill vara frisk nu! 
Aja sen har vi lunch och efter det styrketräning men då har jag tid med syon och ska prata vad jag vill göra i framtiden. Fick även reda på att jag ska jobba om några kommande helger vilket behövs. Just nu saknar jag min lilla kille så mycket, fick iallafall ett härligt samtal från honom inatt, love you. Idag blir det att packa inför Sälen resan, och bara ta det lugnt så jag blir frisk och plugga.



det kommer att bli bra

nu har vi religionskunskap, och sen slutar vi äntligen. börjar alltid vid åtta på måndagarna och slutar kvart i fyra, ganska så drygt. sen blir det i allafall födelsedagsmiddag hos Markus. funderar på att köpa hem lite nya kläder, men egentligen så får jag verkligen inte det då jag måste spara pengar tills vi åker till sälen på torsdag och sen måste jag då allt ha det till Luleå.

19.59

nu kommit hem från kinna, och vi ska snart äta lite mat. väldigt behövligt att åka dit och otroligt svårt att säga hejdå. men det här skall våran släkt fixa, vi är starka. 
förutom att vara på sjukhus så hann vi med en liten kortis i borås och köpte två par byxor från gina tricot och lite inredning, då allt var halva priset. hoppas ni får en trevlig söndag i allafall! 

09.07

Är i Kinna sedan igår, hos mormor och morfar därför inget bloggande osv. 


21.23

just nu är verkligen inte livet på topp, allt känns gå så fel just nu och jag kan inte fatta att detta skall drabba oss. 
inte nog med det, så är min nya mobil helt paj så får ha den som är helt trasig. nej nu vill jag bara att allt ska bli som vanligt igen. 
 

15.55

Idag så har jag haft möte ang gymnasiearbetet och allt såg jätte bra ut. Sen hade jag matte och engelska och sen gick jag hem till min kära farmor, och vi har spelat kortspelet racko och nu ska vi fika lite. Ikväll hoppas jag på ett positivt samtal! 




please

kolla på private practice och äta ädelost med kex, gör denna tisdag bättre. i morgon får vi hoppas på att det kommer ske riktigt bra saker - det måste bli så.

18.18

idag hade vi ju som sagt styrketräningsprov och det gick som förväntat - skit dåligt. men som tur var så gick religionkunskapen dubbelt så mycket bättre igår. efter provet idag gick jag iallafall hem till farmor och kände att då behövde jag göra något duktigt så jag satte mig och pluggade flera flera sidor - duktigt maja. 
och nu är jag hemma och skall bara ta det lugnt, letar lite efter en vit kavaj som jag är sugen på men hittar inga bra sidor. så om någon vet någon bra sida, släng i väg en kommentar. 
aja nu lär jag se dem gamla avsnitten ur paradise hotell. 

17.12


Favorit förrätten - löjrom ♡
Plugg och kaffe. 
Nu ligger jag i min säng och kollar på dem nya avsnitt ur keeping up with the kardashian. Och ikväll blir det min favorit soppa - kantarellsoppa! 


09.13

kollar på bloggar samtidigt som vi har dansteori, smart! idag mår jag äntligen bättre, så idag har jag kjol och en snygg topp på mig som jag köpte mig i fredags. åh det är så mysigt nu när det snöar! idag har vi iallafall läxförhör i religionkunskap, sen är det äntligen över och i morgon har vi ett stort prov i styrketräning. så det blir mycket prov, men det kommer vara riktigt skönt när det är över. bara 18 minuter kvar, skönt. 
såg ju som sagt 12 years of a slave igår och herregud vilken bra och lärorik film. man fick verkligen tänka och jag kände hur mycket man verkligen skämdes att vara vit vissa stunder, jag blir så arg att man ska jämföra raskillnader, alltså beroende på vad man har för hudfärg. alla skall vara lika värda punkt slut, det var iallafall en lärorik film och gråt film - så ett litet tips på en bra film! 
8 minuter kvar av lektionen - underbart. 

17.45

idag har det endast bestått av massa plugg och mys med mamma, blev nyss förhörd i religionkunskap av mammsi och det gick kanon och har ätit lite våfflor. 
nu börjar jag äntligen känna mig lite piggare, det är ju så jobbigt att vara sjuk, så nu är det riktigt skönt när man känner sig lite piggare. ikväll skall vi bara äta god mat och se någon bra film, tror det blir 12 years as a slave. nej nu måste jag tvätta håret, hejsvejs. 
 

15.53

Sitter just nu och tar en god kopp kaffe, i hopp om att bli lite piggare. Och vid sex ska vi åka till Elin där det bjuds på födelsedags middag för underbara 19-åringen ♡
Igår blev det en lugn kväll med mina fina föräldrar, och lite film när man var liten. Har fått någon slags nostalgi för att se de, tycker det är så underbart och man hade inga bekymmer när man var liten, och när man väl hade de var de bara att skrika lite och sen var allt bra igen. Nej nu lär jag snart göra i ordning mig, ha en trevlig lördag! 


godnatt





13.37

sluta tidigt, åka med systern ner på stan för att fixa ett par ärenden och sen unna mig en snygg t-shirt från lindex, och nu chai te och kolla när man var liten är exakt vad som behövs idag. och förhoppningsvis blir jag pigg nog tills i morgon då vi ska fira elin för att hon fyller 19 år!

livet är så jävla orättvist.

om vi nu säger att det skall finnas en gud, varför i helvete får alla goda människor sjukdomar för? det finns ingen jävla gud, punkt slut. 

16.31

wehoo idag kommer äntligen mamsen hem och nu är äntligen baletten klar! dock när man precis är klar med något som man varit nervös över hur länge som helst så blir man så klart sjuk. nej men har väldigt ont i halsen, men de ska allt gå bort tills på fredag. då det innebär gym och fika med bästa lojs. 
fick även hem zara toppen idag, älskar känslan när det ligger ett stort paket i mitt rum som man har beställt. 
nej nu ska jag kolla på lite paradise hotel. 

20.02

i morgon kommer äntligen mamsi hem, och då är jag äntligen klar med balettprovet. vi har allt saker att fira!! 
nej nu ska jag snart ta en till kaka eller ringa till lojsan, eller se på pretty little liars, det återstår att se.
nej nu blev de svårt, tar mig en kopp te och kaka och kollar lite på idrottsgalan, kram

måndag

har nyss kommit hem från skolan och ska nu låta mig själv få njuta lite med kakor och chai te framför sex and the city. underbart. 
ikväll blir det nog lika så, man är alltid så trött på måndagar och orkar inte göra något plugg alls då. idag har i allafall våran klass planerat en hel del tills vi ska åka till sälen, kommer bli riktigt kul känner jag på mig. 

09.06

har nu dans teori och får lära oss gammal balett historia typ, och sen engelska och senare dans igen. och jäklar vad kallt det är ute idag, 19 - grader ute, helt sjukt. 
beställde i allafall hem en snygg topp igår från zara som lär komma någon gång i veckan, det får man unna sig när det nu är så kallt och trist. 
 

söndag 12 januari

idag har jag bara tagit lugnt och kollat på sex and the city, ååh va det är bra. lär fortsätta kolla lite senare också haha! och idag har min syster och hennes kille bokat en resa till thailand i 3 tre veckor, så avis. har iallafall sagt till henne att då får hon lov att köpa massis med saker till mig haha. 
nu är jag ensam hemma, medan pappa och amanda är och handlar mat tills ikväll då det blir tacos. mums så gott, var så länge sedan jag åt det. 
och i morgon är det redan måndag, det innebär skola och gym efteråt med louisan. på tisdag är det balett prov och sen kan jag äntligen lägga det bakom mig. underbart. 
 

As Long As You Love Me

precis kommit hem från stan med papsi, gått i butiker, köpt mig borttagningsmedel och tog en fika med pappa. och sen åkte vi till maxi och handlade mat tills ikväll. tycker det är så otroligt skönt att det äntligen kommit snö så det blir lite ljust ut och vinter. fast jag kan tycka att de kan vara lite varmare iallafall, hatar när det är kallt. 
 
 

lite bilder

kom nyss hem från strand med pappa och amanda efter en god middag och bra film, lyckad fredag blev de verkligen. innan idag tog jag en gofika med elin, köpte mig en underbart fin klocka som jag är sååå glad över att jag köpte och sen lite annat. 
 

fredag 10 januari

idag är det äntligen fredag och det innebär fika med elinpelin och sen ikväll bio med papsi och amanda och sen god mat på strand. låter som en riktigt bra fredag, idag har det även börjat snöa så det är riktigt mysigt. 
i morgon har jag ingen aning om vad som det blir, ska iallafall plugga lite och prata med min gosis. 
nu har svenska och sen slutar jag äntligen, alltid så går dessa svenska lektioner så otroligt segt. 
 

16.21

hejsan allihopa! 
idag efter 2 veckors semester från ingen träning alls så var det tillbaka till vardagen igen och det kändes riktigt skönt. den ena danslektionen var inställd så då var vi några som gymmade istället och det kommer allt kännas i morgon, underbart. efter vi hade gymmat så hade vi balett lektion och de var faktiskt riktigt skönt, eller drygt. men skönt att komma tillbaka igen, och ikväll blir det att bara ta det lugnt och kolla på någon bra film med mamsi och amanda. i morgon kväll ska jag, amanda och pappa i allafall på bio och se 100 åringen, då mamma skall åka till åre. idag kom iallafall äntligen min scarf hem i brevlådan, och nu skall jag nog se paradise live. 
 

08.59

Alltid när jag ska åka hem från Luleå sover jag så dåligt den natten, fick lov att gå upp redan kl 5 och sen när allt var klart var de bara och åka. Och nu sitter jag på Arlanda, och saknar min Oli så sjukt mycket. Det är ändå coolt hur en person kan betyda så otroligt mycket för en och ha en sån stor del i den andras liv när man bara känt varandra i typ 2 år, jag är riktigt kär. 
Det här inlägget blev något slags meningsfullt inlägg i hur jag känner haha, blir så när man fördröjer tiden och hinner tänka på Arlanda. Nej nu ska jag lyssna på lite musik, ha de underbart! 



only 3 months left

Idag så har jag och min fina kille bara tagit det lugnt, kollat på solsidan och sen åkte vi en sväng till media mark och kikade efter en kaffemaskin. Sen så åkte vi hem och tog de lugnt, vid tre åkte han på träning och jag åkte till stan och har varit här och kikat i butiker. Köpt mig en ny klänning från monki, och sen en jätte fin träningslinne från Gina tricot. Sitter just nu på ett kafé och har ätit en god macka och kaffe, och har läst lite bok, i väntan på att Oliver ska sluta träning och plocka upp mig så vi kan åka hem och börja med maten. Har i allafall fått ett väldigt välbehövligt samtal med Louise, som jag saknar så mycket. Och bästa mormor som har ringt, så då går tiden allt fortare. I morgon åker jag hem också, vilket inte känns sådär jätte kul... Men som tur är så ses vi snart igen. Och det här bevisar bara på hur mycket vi verkligen älskar varandra. 

13.40

sitter just nu och lyssnar lite på ellen degeneres show och lyssnar på lady gaga och jäklar vad öppen hon är. trevlig och skön verkar hon vara, har i allafall läst lite nu och ska väl fortsätta med det. åh vad jag vill klicka hem ett par jädrans rayban glasögon, funderar på att göra det nu men vill gärna göra det när det finns något erbjudande. 

10.35

Idag blir det till att bara vara hemma (dels för att det är stängt) och plugga hur mycket som helst. Alltså jag orkar inte, och angående om igår, nej tyvärr så gick det inte som vi hoppades på för Sverige. Att Finland vann var fan skandal. Men men, nästa år så tar vi dem! Nej nu ska jag göra lite frukost till mig och min pojk.



21.01

jag kan då allt tro att nästan alla sitter just nu och kikar på matchen mellan sverige och finland. just nu ser det dock inte så bra ut för sverige!! idag har iallafall jag och älskling åkt ner på stan och jag har nu fått min efterlängtade shopping. fick med mig hem en fin magtröja/tröja från en ny butik i luleå och sen en tröja från Gina. kommer säkert upp bilder på det någon dag, sen när vi åkte hem så har vi bara kikat på alla avsnitt ur tusenbröder, så nu har vi sätt klart säsongerna och ska snart se filmen - återkomsten. dagarna har gått så otroligt fort och redan på onsdag så åker jag hem, usch. om man ska se det för den ljusa sidan så är det inte såhär länge till, vilket jag längtar så otroligt mycket till. 

21.09

åt en riktigt god middag på china restaurangen, och nu kollar vi på en bra film, har dock glömt bort namnet på den. och åååh vad jag längtar tills i morgon då jag äntligen får shoppa litegrann. nu måste jag sluta, hejsvejs

16.08

nu ligger jag här i soffan medan killarna kikar på hockeyn, idag har vi spelat lite kort och kollat på film - paranormal activity, och sen efter den här matchen ska vi åka och käka mat på china restaurang. i morgon blir det att åka ner på stan och förhoppningsvis spendera bort lite pengar! nej jag lär väl börja läsa lite ur engelska boken som vi har i läxa.. 

äntligen.

 har beställt hem en sån snygg scarf/halsduk och skinnkjol från h&m så det är inte sant hehe, så länge sedan som jag unnat mig någonting, plus så var det bra pris. kollat på det så himla länge också så det var allt dags nu, funderar även på att köpa mig ett par svarta rayban, haha som ni säkert förstår nu så är jag riktigt shoppingsugen. annars då, nyss så har jag och oli delat på en kebabpizza och snart ska vi se på någon bra film, och käka cheese doodles. så jäkla gott! 
hoppas ni får en lika mysig fredag som jaaaag! 

Godaste förrätten på länge





14.21

ohoooo vi är sämst på att ladda ner filmer, allt krånglar när vi ska göra det haha. vi ska nämligen se hannibal, undrar om den är lika bra som första. nej men snart så ska det nog lösas sig. medan filmen blir klar så är dem och handlar dipp, haha värsta tjockisdagen idag.
funderar starkt på internetshoppa lite idag också, men samtidigt så har jag hittat ett par jätte fina byxor från en ny butik här uppe i luleå.
nej det återstår att se, får kolla vad mamsi tycker om det.

11.22

hoppas alla fina fick ett riktigt bra avslut på 2013, själv fick jag absolut en mysig avslut, bästa sällskapet och fira med min älskling + så vann vi 200 kr på bingolotto! 
nyss kom oliver hem då vi ska göra en riktig brakfrukost, med pannkaka grädde och sylt! man måste ju lyxa till det på det nya året 2014. 
nej nu måste vi göra pannkakor, idag känner jag på mig att det blir en riktigt lugn dag framför tv:n. härligt för är hur trött som helst.