HEJDÅ

Byter till forme istället så har precis samma som förra, 
 
www.majakry.forme.se

 

sunday and tired

Gårdagen bestod av heldag med Louisan, först gymmade vi och jäklar vad det tar idag för mig i magen och armarna! Sen kikade vi lite på stan och tog en lunch på Kaffestugan. Åkte hem sedan till Louisan och åt sån god middag, och sen gjorde vi dumle kladdkaka, dock så var den ganska så kladdig haha men god! Åkte hem sedan efter ett tag, men så himla skönt med lite tid med henne. Åh vad jag har saknat min lojs!! 
Idag skall jag snart ta ut och gå, och sen bara ta de lugnt för somnade inte förrens efter kl 3 inatt.. Så jävla drygt när man är jätte trött egentligen. Duktiga jag skall även göra maten idag, fisk med hummersås & potatis. Och till förrätt Chevre ost i ugnen med parmaskinka. Nej nu skall jag vila lite.. 
 

21.58

Wehoo nu har jag och min kära syster köpt biljetter till Fifty shades of grey, eller rättare sagt vi fick det i present av mamsi och papsi i alla hjärtans dag present! Perfect. Längtar så tills den 12 då det är smygpremiär. Nu skall jag läsa sista boken, och sen försöka sova. Hoppas ni får en fin kväll!

Pizza

Söndagens goda måltid bestod av köpt pizza med parmaskinka och ruccola. För en gångs skull när man kommer ihåg att ta kort så glömmer man att ladda upp haha, bättre sent än aldrig!




14.58 2015

Ligger just nu i sängen och känner mig lite halv frusen, så blir att bara ta de lugnt och bli piggare tills i morgon. Igår gjorde jag min första körlektion och de gick bra och roligt när man har några saker att tänka på. Sen träffade jag Emma och var med henne hela dagen, mys. Har faktiskt inte så mycket mer att säga nu när jag inte gör något. Har knappt någon procent kvar på ipaden så den här dör när som helst. Idag ska jag bara läsa bok, tänkte gå ut och gå men de är nog inte det bästa när man känner sig lite hängig. Får se om jag gör de när mamsi kommer hem. Hoppas ni får en roligare dag än mig!