fredag du är så välkommen

nu är det äntligen fredag och det känner jag att det verkligen behövs. just nu är jag hur trött som helst, så det behövs då verkligen. har bara en lektion kvar och det är svenska... hoppas på att de kommer gå fort! 
nej nu måste jag forsätta låtsas vara intresserad på lektionen. 

18.23

precis hemkomen från maxi och stan. fikade med mandi och markus, jätte trevligt! klickade även hem den där fina byxdressen som ni såg innan på bloggen. ikväll ska vi se på film, jakten hette den. och i morgon är det redan fredag, och det innebär mys med familjen. idag så spelar även min oli träningsmatch och det vet jag kommer gå kanon!!

jumpsuit

åh äntligen har jag fått tillbaka min dator, och den är ren och fin! och hel ny dataskärm hihih. idag ska jag efter skolan möta upp min kära syster och fika med henne kl 4, länge sen sist. just nu sitter ungefär hela dans klassen i cafeterian och bara väntar på att vi ska börja igen, har hål idag i typ 4 timmar. Rastlös är man då verkligen. 
 
 
 

18.44

Jag har då världens bästa kille, fick den otroligt fina väskan från hm och sen en skjorta! Puss på diiig!


äntligen 18

Grattisgrattis louisan äntligen på 18årsdagen, nu får vi äntligen ta körkort och gå på krogen! Hoppas du får en underbar dag, för det är du verkligen värd. Love you


15.57

Ligger just nu i Louisans säng och vilar haha, idag blev det en lång dag men ändå bra. Hade ett sjukt jobbig balett pass men roligt var det. Sen skulle vi ha styrketräning men vi fick sluta typ två timmar tidigare första gången, men nästa vecka ska vi gå upp för Gesunda berget! Så det ska bli kul, framförallt träning. Det är ju så otroligt fint väder ute, så vi har bara varit ute och solat och jag tror faktiskt man fått lite färg!
I morgon är det ingen vanlig dag för då fyller världens bästa Louise år!!


09.20

har just nu konstarterna och samhället och slutar äntligen snart, sen har vi balett i en och en halvtimme. ganska drygt men de ska då allt gå, går enda till kvart i fyra idag.. så den här dagen kommer gå väldigt segt framförallt när jag endast har sovit i 5 timmar.. 
 
 

17.09

Idag har det blivit en riktigt härlig söndag, inga måsten. Solat, kollat på OC och tro det eller ej men jag har faktiskt badat också. Fast det var nog sista gången för i år, kallt som bara den. Snart ska vi äntligen äta dill kött och potatis, vilket mormor är bäst på som jag har beställt haha.


12.05

Har fått massvis med fina presenter av släkt och vänner. Fick en otroligt snygg kavaj av Elin.
Nu ligger jag i sängen och kollar på oc.
Ska väl snart börja göra i ordning mig för att gå ut i fin vädret.


14.36

Har nyss kommit hem från stan efter en heldag med mamma, pappa, mormor och morfar. Har äntligen hittat ett par snygga svarta jeans från jc. Och sen en fin blus från Lindex. Nu ska jag vila lite innan gästerna kommer, riktigt trevligt.


Veronica maggio


18.09

just nu så ligger jag i sängen och kollar på sista Wallander filmen - sorgfågeln och är på allmänt dåligt humör.


endast två veckor kvar

nyss kommit hem från skolan och nu har jag äntligen helg, i morgon måste jag ner på stan och hitta ett par riktiga svarta jeans och sköna haha, och lite annat behövligt. 
just nu saknar jag min lilla kille så det gör ont, men snart träffas vi äntligen igen. 
 

21.24

just nu sitter jag och funderar på vad jag möjligtvis kan eller det är en liten liten idé till gymnasieprojektet, hoppas att det skulle kunna gå, det återgår att se i morgon. fredag är det redan i morgon, vilket ska bli väldigt skönt, lördag blir det lite kräftskiva med släkt och vänner. har världens ryggont efter pilates passet idag, känns som att problemet jag hade för ungefär ett halvår sedan har kommit tillbaka.. men håller tummarna på att det är bättre redan i morgon! 


17.42

idag började riktiga skoldagen enligt schemat, känns bra men det jobbigaste i år är ju att man ska hålla på med ett gymnasieprojekt, och jag har verkligen noll koll på vad jag ska göra osv. i morgon så ska vi gå igenom det lite mer, så förhoppningsvis får jag lite mer hum på vad det är. sista lektionen idag var i allafall dans, då vi hade pilates, och drygt var det verkligen. så kommer ju absolut ha träningsverk i magen i morgon, haha. 
sitter just nu ute i allafall hos louise och solar lite smått, härligt och idag är det ju andra dagen för lilla mig som 18-åring. 

14.56

wihoo nu har jag äntligen bytt till blogg.se, känner att det är mer personligt och bättre bloggportal här! hoppas att ni kommer att trivas, kramis 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.