12.04

nu ska jag och min lilla älskling åka och handla nyårsmat tills ikväll, så mys. innan idag har vi städat och bara tagit det lugnt. har förresten sån inåthelvete köttsår typ för jag har haft ett skosår (heter det så???) hahah men vet någon vad man kan göra för det. kan knappt gå.. 
nej nu måste vi kila, ikväll blir de lyxmiddaaaag! förresten så längtar jag som bara den till 2014, för detta 2013 var inte på topp. så nu ska vi allt se till att 2014 blir ett riktigt bra år! 

16.00

nu sitter jag i soffan här uppe i luleå och små kollar lite på keeping up with the kardashian, medan oliver har träning som kommer hem vid sju. idag så har vi bara tagit det lugnt, sett på film, gått en snabbis på stan dock så köpte jag ingenting men ska dit någon annan dag, ikväll ska vi kolla på luleå matchen mot frölunda. 

Kan klockan gå lite fortare

Sitter nu och väntar på Arlanda då klockan skall bli fem i tre då flyget går till Luleå. Ska försöka fixa fram någon bra film så tiden går lite fortare! Ååååh snart får jag träffa min underbaraste ♡

Little to much





12.09

i morgon åker jag till luleå, men idag blir det att spendera tid med mamsi och papsi. kommer sakna dem såå, så idag blir det en dag med att bara vara med dem. (plus amanda såklart) 
snart lär jag säkert också börja packa lite! nej idag är en sån dag då man stannar inne hela dagen, sånt himla tråkigt väder. och idag åkte mormor och morfar hem, och jag saknar dem redan. 
 

17.35

har precis fixat mig klart efter en skön dusch och smörjt in mig så jag inte är så jävla torr som jag alltid är på vintern haha. idag har vi varit nere på stan och kikat på lite reor men hittade verkligen ingenting förutom min vanliga mascara. i morgon åker mormor och morfar hem tyvärr, så ikväll blir det att spendera tid med dem och förhoppningsvis se någon bra film. 
på söndag åker jag till min olii, längtar. 

20.41

ligger nu i min skönaste säng och är så glad över att nu är jag äntligen klar med all jobb för i år, igår hade jag en underbar kväll med dem finaste människorna. otroligt lyckad kväll blev det! sen vaknade jag upp idag vid tio och åt frukost och sen kl 2 började jag jobba på ishallen, och kom hem vid sju. nu medan maten håller på att bli klar så kollar jag på min favorit serie oth. hoppas ni hade en underbar kväll igår och att ni får en bra kväll idag med! 

10.52

har haft en underbar julafton med min härliga släkt! fick nog allt vad jag önskade mig faktiskt, förutom att min kära olii inte var här då. men om 4 dagar ses vi äntligen. 
idag blir det att först äta hos farmor med tjocka släkten, och sen ska jag ut med louise och emma och i morgon ska jag jobba på ishallen. 
nej nu ska jag vila lite med lite oth, puss hoppas alla har haft en riktigt fin julafton med alla nära och kära, för det är de viktigaste. 

23 december

i morgon är det redan julafton, jag längtar som bara den. nu är äntligen alla julklappar inslagna, så nu tycker jag att julafton kan komma på direkten.
idag åkte jag ner på stan med mormor och morfar, då väntade vi på att mamma skulle sluta jobba vid tolv och då gick vi och satte oss och fikade på kaffestugan. köpte en jätte god smörgåstårtbit och kaffe, mums. 
sen gick vi i lite butiker och handlade dem sista julklapparna, sen åkte vi hem och snart ska vi äta hoppas jag för är vrålhungrig, sen ska vi spela på uppesittarkväll! 
i morgon är det inte bara julafton, för då har jag och min fina älskling 1 år och 8 månader. älskar dig och saknar dig så det gör ont. 
 

fjärde advent

igår åkte jag ner på stan med mamma och pappa och kikade i lite affärer på presenter. åt även en god lunch på kaffestugan och sen åkte vi hem till min gammelmoster på fika, då hon har fyllt år. sen åkte vi hem och jag började slå in lite paketer, bland annat till paketleken. alltsåå åh va jag längtar. jag erkänner - jag är ett litet barn på julafton. hade en perfekt kväll med bland dem bästa ♥
idag då, nu är det redan fjärde advent och om två dagar är det julafton, fick även ett underbart fint pyjamas ställ, med skjorta och shorts som jag önskat mig. nu väntar jag bara på att mormor och morfar kommer, men tills dess blir det nog att se någon bra film och lyssna på musik. 
 

2 bilder

 
 

16.34

kom nyss hem från marielle, då vi som sagt varit där idag med dansklassen och fikat och umgåst.himla trevligt och bra avslut, och herregud hur fint hon bodde, längtar nu mycket tills man själv flyttar och ska börja inreda allt. 
fick även en underbart fin julklapp av finaste lojsan, haha jag kan aldrig hålla mig så öppnade idag. 
kommer upp på det sen. nu väntar jag på att klockan ska börja ticka lite fortare och att alla ska komma hem så man kan vara lite social. 

20.14

nu är det jul här i vårt hus.., nejdå inte riktigt än, men nu har jag däremot äntligen fått jullov. går inte att beskriva känslan, såå skönt. vi kunde tyvärr inte ha den själva balett provet idag då våran lärare blev sjuk så vi kunde bara ha de skriftliga, men men. de får bli efter lovet. 
hade istället jazz i två timmar. sen åkte jag och lojsan hem till mig och vi satt och fikade och pratade, det var riktigt mysigt och behövligt. har nyss ätit sån himla god mat, som var kyckling och pasta med god sås. 
nej nu kollar jag på jul med ernst, man får lite julkänsla då. tänk om 5 dagar är det julafton! 


18.33

kom precis hem efter att ha handlat med mamma och pappa på maxi, var innan hos louisan också.. idag när vi slutade så gick jag, julia och louise ner på stan och kikade i butiker då vi skulle köpa julklappar. sen efter det gick vi hem till henne och åt julfika, mojsigt. nu försöker jag få tag i oliver som det inte går haha, nej men i morgon så har vi balettprov och jag är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. trodde det skulle gå lättare efter ett tag då man har gjort det några gånger, men neej. nej, idag går jag knappt att prata med, men de går inte ens att beskriva känslan då detta är över. sväva på moln typ haha. 
nej nu ska jag äta förrätt, hejsvejs. 

svarta duvor & vissna liljor - kartellen, Timbuktu

lugnt bästa låten på länge, så sann.

nu är tisdagen över och det är väldigt skönt. i morgon är det onsdag och då skall jag ha matte prov en liten stund och sen engelska. sen slutar vi och då ska jag ner på stan med julia och handla det sista till julafton. på torsdag har vi det förbannade balett provet, längtar och älskar känslan när det är över!! på fredag ska vi i allafall hem till våran handledare och julfika - så mysigt. och på söndag kommer ÄNTLIGEN mormor och morfar, åh längtar så till dem. om 12 dagar träffar jag äntligen min bästa vän och älskling <3 
 
 

16.29

alltså underbar kväll de kommer vara. måste faktiskt börja erkänna att jag gillar måndagar, för då är det både morden i sandhamn på tv och sen paradise hotell.. ikväll ska jag nog även se sommarpratarna då sköna carolina gynning är med, haha brukar vara för lite pensionärer och så men när hon är med så är det ett måste. kom nyss hem från skolan och ligger nu i soffan och kollar på one tree hill. åååh juste jag måste ju se julkalendern också. 
nej idag blir det en pluggfri dag, så får jag ta tag i matten i morgon till provet som är på onsdag. 

08.43

har nu dansteori och sen har vi engelska, sen dans igen, svenska och religionkunskap. SEN slutar vi för dagen! kan inte fatta att om endast 4 dagar har vi jullov, så mysigt. nedräkning. 
har ni förresten sett den verkligen misslyckade videon med mariah carey, helt sjukt..  när hon skall framträda sin låt all i want for christmas? 
http://www.youtube.com/watch?v=gZCX4sNya3o#t=226
 

15.40

idag är det en sån söndag då man bara tar det lugnt och skönt, vi tog en promenad tidigare och har nyss fikat lite men nu kollar jag på ensam hemma 4. och ska beställa äntligen ett par underbara stövlar från ellos som jag får till jul. nej efter det här lär jag börja plugga lite på det förbannade balettprovet så man kan någonting och kan sedan ta ett välbehövligt jullov. vill ha fredag nu - jullov. 

in ten days it is christmas

idag har vi varit nere på stan och kikat på julmarknaden, det var riktigt mysigt men kallt blev det för jag är nog den sämsta som vet hur man skall klä sig. så frös gjorde jag allt, sen fikade vi lite och nyss kom vi hem från stan. snart vi dricka lite kaffe och bara umgås, alltid så mysigt att ha sina närmaste vänner från stockholm här. och ikväll blir det julmat som bara den! 

16.30

WEHO! jag är äntligen klar med alla uppgifter vi har i skolan, så underbart skönt, så denna helg blir det typ för första gången på länge fri från all slags plugg. underbart, så nu ska jag bara njuta av ledighet. ligger just nu i soffan och kollar på one tree hill, och kollar på massa olika sidor och önskar att jag hade en miljon så jag skulle kunna köpa i princip vad som helst, och göra massa roliga saker. istället får man snåla utahelvete! 
nej nu ska jag kolla lite på tv och sen dricka lite kaffe, hahah jag låter som en liten tant. 

12 december

idag känner jag mig riktigt duktig faktiskt! i skolan så pluggade jag förfullt, gjorde ganska mycket på gymnasiearbetet och nu när jag kom hem så har jag suttit med matten enda tills nu. så nu ska jag allt unna mig någon härlig serie och bara ta de lugnt och "slappa" tills maten blir klar - lax i ugnen. 
 

14.57

äntligen kan man nästan säga att nu får vi helg, i morgon är det endast lucia som är så mysigt! då är det uppträdning i aulan som kören skall hålla. sen är de luciafika, mysigt. sen har jag matte och svenska och då får vi äntligen helg! just nu sitter jag och väntar på att min kära pappa ska komma och hämta mig, så i väntan på det ska jag kika på nätet vad jag önskar mig av min kära syster. 

18.13

wehoo, gjort klart religionkunskap läxa och bara tagit det lugnt idag. sov till och med ett tag under dagen, så nu är jag lite rastlös, snart kommer några kompisar på middag, bra lill lördag. 

11.00

ätit god frukost och bara kollat på tv, nu ska jag nog försöka ta tag i lite läxor så jag inte behöver göra någonting i veckan! utvecklingssamtalet igår gick i allafall suveränt bra! tur något går bra nu iallafall.. 
endast två dagar kvar till helg, och på fredag är det redan lucia - mysigt. 

16.56

hejsan allihopa! åh herregud vad trött jag är, idag har vi ju som vanligt först balett i 1 timme och 40 minuter, sen hade vi styrketräning i 2 timmar och herregud vad jobbigt det var, vi körde cirkelträning - crossfit. alltså jag höll fan på att svimma kändes det som. när vi äntligen slutade så kom pappa och hämtade mig, har duschat och snart ska vi åka till skolan igen för utvecklingssamtal. ikväll ska jag i allafall julbaka med mammsi, knäck och kola. mumsigt. och pappa har nyss gjort hemmagjord glass! i morgon som tur är så är vi i allafall lediga, då blir det sovmorgon och bara ta det lugnt så gott det går! 

14.00

nu äntligen klar med allt, och idag slutar vi kvart i fyra och då ska jag nog hem och bara ta de lugnt. blir nog lite plugg också! jag längtar så otroligt mycket till julafton, vara med släkten, äta god mat och få massa julklappar haha! är så shoppingsugen så det är helt sjukt! och framförallt så är det ledigt från skola och massa annat plugg, då får jag äntligen träffa oliver - så underbart.
är så skoltrött så det är sjukt, behöver verkligen lov känner jag. men i helgen så kommer våra närmaste vänner från stockholm hem till oss, som vi alltid har som tradition varje år. då blir det julmat och massa annat gott! 
har bara en lektion kvar som är religionkunskap, men innan dess måååste jag ha en macka. vilken otrolig ointressant inlägg detta var. 

2 advent

idag har jag jobbat, vilket var riktigt jobbigt men så otroligt skönt när man fick sluta. åkte hem och fixade med min engelska uppsats och skulle rätta klart den, sen åkte vi hem till farmor och farfar som jag inte har träffat på hur länge som helst och åt jätte god middag! mysig söndag, och sen åkte vi hem och kollade på solsidan och NU är jag äntligen klar med uppsatsen, hoppas bara jag får godkänd haha! nu ska lilla jag göra i ordning mig för att sedan kolla några avsnitt ur oth och sen sova. hoppas ni har haft en mysig andra advent! 

16.17

nu ligger jag i soffan helt utslagen efter nästan 7 timmars arbetspass och fy vad jobbigt det var, kom hem och åt en god sallad. men har fått sån himla huvudvärk så jag vet inte vad, alla andra i familjen har åkt för att kolla på hockey, men jag är hemma och bara tar det lugnt och kollar på julkalendern. kunde ju inte se de idag för började 8. i morgon börjar jag också det, och då skall de tydligen vara ännu jobbigare!

08.47

här är det ett riktigt busväder ute, men ändå mysigt med snö! älskar när det snöar, men hatar när det blåser. tror alla mina närmaste vänner och familj vet om det hhaha. hade till och med inatt öronproppar för det blåste. 
nu har jag dansteori och sen har vi resurs, matte och sen svenska - slut för dagen! underbart, i morgon och på söndag blir det att jobba på hotellet. sen på söndag blir det att råplugga resten av söndagen, och då är det redan andra advent, helt sjukt! 

19.12

hello, idag hade vi religionsdag vilket var väldigt intressant och sen fick jag gå lite tidigare för jag skulle ju som sagt klippa mig och bra blev de allt, och vilken bra frisör jag har hon är så snäll och omtänksam, fick en söt liten present med lite julgodis med mig hem! sen när jag kom hem såg jag det senaste avsnittet från igår ur paradise hotel, åt god mat och nu ska jag bara kolla massvis med avsnitt ur one tree hill. 

13.50

idag var jag så duktigt så orkade med en skoldag, men de var nästan på gränsen.. hade först matte, och sen engelska. fick i allafall gjort klart en uppgift då vi skulle prata muntligt vilket kändes väldigt skönt, sen kom amanda och markus och hämtade mig och vi åt på waynes och sen köpte jag en julklapp till min finaste. nu ska jag ta mig en powernap och sen ska jag bara ta de lugnt resten av kvällen och sen plugga lite. 

16.29

haha alltså jag får panik på mig själv, igår kväll så började jag typ få feber och imorse så har min hals bara blivit värre, har som sagt varit hemma idag och bara legat hemma i sängen och försöker att bli frisk, fick i allafall hem klänningen från gina idag och ett puder från bareMinerals och de blev asbra. 
i morgon ska jag i allafall se till att gå till skolan, måste även ner på stan och köpa en julklapp sen kanske jag ska fika med amanda och markus. 

16.36

ligger nu i soffan och har myskläder på mig och filt, har fått igen så jävla ont i min hals så jag har ingen aning om vad det kan vara. alltså kommer inte ihåg sen sist jag var riktigt frisk.tänkte ju gymma idag men det gick ju då inte. en positiv sak var i allafall att idag fick jag mitt första B i engelska, så glad för de! på torsdag har vi religionsdag så det kommer nog bli riktigt kul, spännande, frustrerande och irriterande haha. sen ska jag i allafall klippa mig vid 3. 

21.17

idag har jag haft en ganska bra söndag, köpte äntligen en fantastisk fin klänning från gina som kommer hem till mig snart hoppas jag, så nu är nyårsklänningen bestämd och den kan man även ha utöver det. 
började morgonen med att se på första avsnitt av julkalendern, chokladkalendern och advents paket! man blir aldrig gammal för sånt, blir som ett litet barn igen. 
i morgon blir det att gymma äntligen, men innan dess ska vi ha nationella prov eller typ ett innan dem riktiga i svenska. jaja de ska la gå bra! 

11.03

Ligger just nu i sängen och kollar på den nya Maria wern med Elin. Väldigt bra film, har nyss ätit frukost och sen ska vi på julmarknad. Ikväll blir det att plugga som bara den