nyårsafton 2014

Ätit en suverän god gratinerad hummer by me, sen potatisgratäng och kött av Oliver, och sen Vitchoklad pannacotta by me. Och nu ser vi på en ny serie för oss Blå Ögon, verkar väldigt bra. Imorgon ska vi nog åka till Örebro och kolla på bio, Micke&Veronica.
Något helt annat så är jag så sjukt shoppingsugen, försöker verkligen hålla i pengarna nu så när jag skall åka till Louise i Stockholm så blir det shopping & fixa naglarna hehe. 

23.13 28 dec

Idag har dagen bestått av först säga hejdå till mina föräldrar och syster som åkte hem igen till Mora, medan jag stannar kvar här i Kinna till Tisdag, då jag skall vidare till Arboga. Så sen har vi träffat kusinerna en kortis, och sedan har jag och mormor bakat gifflar, dock så känner jag nu att de kanske inte var direkt den bästa ''kvällsmaten'' för nu är jag riktigt hungrig. Aja, blir desto mer mat i morgon istället. Nu blir det iallafall någon go kärleks rulle eller älskade OTH, var flera månaders sedan som jag såg på det. I morgon skall jag, mormor & morfar ner på ''byn'' och kika på KappAhl, Lindex, och sedan ska jag och mormor äta China mat. Mums så gott! Hoppas ni har haft en fin Söndag!

denna mina vänner skall bli min



 
 
 
 
 
 

Hej igen

Hejsan alla mina kära och trogna läsare?!
Nu har jag nämligen bestämt mig för att stanna här, har kikat igenom alla mina gamla inlägg här och tycker att denna är så mysig och enkel. Så från och med nu stannar jag på blogg.se, så här kan ni följa min vardag!
För nästan ett år sedan så ''stängde'' jag ner denna, och under detta år har det hänt otroligt mycket, jag har fyllt 19, gått ut skolan, alla mina vänner har flyttat hit och dit, min kille bor i arboga, och min morfar kämpar fortfarande på! Vilket är det viktigaste. Medan jag bor i Mora. Hoppas ni finner något kul här och vill följa min vardag!