Lördag 31 januari 2015

Just nu är jag ledsen för vill inte lämna min kille efter en veckas tid ihop, går så himla snabbt och sen när man är ifrån varandra går det jätte långt. 3 veckor återigen men de funkar, har precis bokat mig biljett för i morgon medan Oliver är iväg och handlar. Och ikväll blir det nog att bara ta de lugnt och mysa, på Måndag har jag även bokat in mig på en körlektion för första gången så är väldigt nervös inför detta. Men de hoppas jag skall gå bra! Hoppas ni har haft en fin lördag och får en fortsatt mysig. 
denna dag skulle jag gärna vilja ha igen.
 
 

11.33

Igår kväll bestod kvällen av China mat, film och mys. Idag vaknade jag vid 10, oliver är på träning så jag har kikat på nya avsnittet ur Hart Of Dixie, och spanat in trailers från Fifty shades of grey, åh så taggad på att se den 12 februari! Idag har jag faktiskt ingen aning om vad vi skall hitta på. Återstår att se, jag åker som sagt i morgon, dock så åker jag bara till Borlänge för att se olivers match där. Då skall jag först möta upp mamma & pappa på IKEA för lite shopping och lunch. Medan jag bland annat håller på och skriver funderar jag på om jag skall beställa hem några otroligt fina plagg från H&M hem?! får fråga mamsi. 
Hoppas ni får en mysig Lördag, nu skall jag läsa fifty shades of dark 

Carolina Gynning design




17.04

Ätit god lunch, nämligen rester från igår och nu kollar vi på Jönsson ligan. Har även ringt ett samtal idag som förhoppningsvis kanske blir jobb i sommar. Återstår att se. 
Ikväll blir det att äta god mat, nämligen pizza och sen se på någon bra film. Idag har jag gått en promenad i en halvtimme, samma blir i morgon. Åh och något helt annat så är jag så sjukt shopping sugen just nu, vill bland annat ha ett par primeboots och nej inte dem som alla har... Utan ett par låga nya för i år. Så snygga. Sen måste jag även färga mitt hår. Mycket saker just nu jag vill ha! 



all night long

Länge sedan jag upptaterade här, sen jag har skrivit här så har jag hunnit träffa massor av vänner, gått ut i lördags och haft det kul och sen i söndags åkte jag till Arboga till min Oliver. Inatt var det en helvetes natt så idag blir det att gå & lägga sig i tid. Är så otroligt trött och har inte gjort någonting idag, fick inte många timmars sömn kanske 3 timmar. Idag har vi iallafall kollat på Wallander, ätit god middag & nyttig lax i ugnen, hemmagjord potatismos och romsås med sparris. Medan killarna spelar NHL så lyssnar jag på ljudbok, nämligen femtio nyanser av honom. Vill nämligen läsa om dem igen innan första filmen går på bio. Åh längtar som bara den tills alla hjärtans dag! I morgon skall jag göra lite bättre saker, nämligen gå ut och gå. Sen plugga körkorts teorin. Skall gå för måste ha körkort till sommar,då de blir roadtrip! 

H&M want

 H&M Kappa 699:-

 
 


H&M Poloklänning 499:-



H&M sneakers 249:-
 
 
 
 
 
 
 

22.38

Idag har dagen bestått av lång sovmorgon, snabb promenad i 3 km och sen har jag gjort mig en god lunch bestående av tonfiskröra. sen har jag kikat på många avsnitt ur Hart of dixie, och även klickat hem två fina plagg från H&M. Fick även min polotröja som jag beställde och den var jätte fin, i morgon skall jag träffa Emma & Elin nere på stan för lite shopping och kanske fika. Låter som en bra dag för mig. Ha en fin kväll! 

23.36

Idag har dagen bestått av besök på vårdcentralen som visade sig att jag har halsbränna/magkatarr (skönt). Så skall ta omeprasol först i 2 veckor och om de inte de går över ska jag ta de i 5-6 veckor. Sen så hade jag som sagt även lågt blodtryck 105, men de var bara att se till att inte resa sig för fort. Sen åkte jag och pappa hem, och jag gjorde i ordning mig för att träffa Elin. För idag har vi varit duktig och simmat massa längder och gjort övningar i vattnet som säkert kommer ta i morgon. Sen åt vi på kaffestugan och kikade även på Åhléns och där hade de börjat med 70% så jag fick mina älskade wera skor som jag suktat på länge. Kostade egentligen 499 men nu bara 150. Kap som bara den. Sen gick vi och kollade på hockey och Mora vann äntligen, så nu ligger jag här och ska snart sova men innan dess skall jag se något avsnitt ur hart of dixie medan Elin sover. 

vuxenpoäng deluxe

När man är hos Farmor får man inspiration till matlagning alltid, så just nu håller jag på och letar efter massa goda recept och skriver ut och skall göra mig en pärm, vuxen poäng gånger tusen.

2015-01-19

Sitter hos Farmor & Farfar och har för ett tag sedan ätit lite lunch, och sedan var jag så sugen på att baka så jag gjorde kladdkaka. Återstår att se sen hur den smakar, dock så tycker jag att det är roligare att göra än att äta den. Vad har jag annars gjort idag, jo jag gick hit så jag fick mig lite kondition och sen skall jag promenera hem sen också. I morgon skall jag till Vårdcentralen och kika på varför jag har haft halsbränna & magkatarr så länge, ger mig säkert några tabletter bara. Vill så gärna att de skall gå över, sen skall jag förhoppningsvis träffa Elin om hon har tid. På Lördag skall jag äntligen åka igen till Oliver, som jag längtat. 
Fick bland annat mail från H&M idag att min polotröja är påväg hem till mig, så snygg. Och i Fredags var mamma så snäll som köpte mig en kjol och en mascara, en brun läder kjol. Me like. Nej nu lär jag vara lite trevlig mot Farmor och social. Hoppas ni får en fin dag! 

Fånga dagen

Inatt råkade jag utför svimning, igen. Om jag ska vara helt ärlig så är det ingen bra period alls för mig just nu in the life. Alltid skall man vara orolig för allt, och så fort man är sjuk är man rädd att de ska vara något jätte allvarligt. Men de kanske är inte bara jag som tycker/ tror det. Aja jag hoppas på bättre tider, och att på fredag hoppas vi på ett glädjebesked för morfar.
Världens bästa <3 tänk om alla skulle vara så bra personer som han. När man mår inge vidare, är vänner ett sätt att må bättre på, och de är precis vad jag skall göra nu. Spendera tid med fina vänner. 

Onsdag 22.49

Idag och igår har dagen bestått av hel mys med Emma, först kollade vi på taken 3. Och den var väldigt bra faktiskt, så om ni inte har någonting att göra en dag tycker jag att ni absolut skall kolla på den. Sen så åkte vi hem till mig, snackade i massor och kikade sen på barndoms filmen Tarzan, idag vaknade vi vid halv elva och sen åt vi frukost i typ två timmar, och sen såg vi en till Tarzan film, gjorde även chokladbollar, så gott! Och gick sen en lång promenad ute i det fina vädret. Sen ikväll har jag och mamma och pappa ätit jätte god mat och sen kollade vi på kungafamiljen på SVT. Jag måste då säga att jag gillar verkligen kungafamiljen plus monarkin. Jag tycker det är bra att vi i Sverige har det. Tänk vad allt bra dem ändå gör, alla organisationer, och samlar in massa pengar till fattiga barn. Någon gång i livet vill jag göra någonting viktigt. Nog om det, i morgon blir det gym vid 8 sen skall jag till Emma iväntan på Julia och Elin. Och sen skall vi fika, bra dagar. Och på fredag skall jag åka till Tällberg och bo på hotell en natt, helmys! 


Caesar sallad

Tänkte som sagt göra farmors goda lunch idag med ärtor, ris och bacon. Men hade inte alla grejer hemma, så jag gjorde mig denna goda Caesar- sallad. Nyttig och supergod, innan tog jag mig en promenad på 3 km. Skönt som bara den, i det fina vädret. Snart kommer Emma hit, så får se vad vi hittar på innan vi ska åka på bion. 



Måndag 12 januari

Dagen har bestått av gym vid 8?! Imponerad på mig själv till och med och fick lov att gå upp 7. Sen gick jag till Emma och vi åkte till Sara på brunch. Sen när vi var där med alla efter ett tag åkte jag med Emma hem till henne och snackade om allt, väldigt behövligt. Sen gick vi på stan & mötte upp hennes syster och fikade på Kaffestugan, nämligen den berömda skagenröra mackan. Så himla god, och sen åkte jag hem efter ett tag och då har jag ätit god middag med mamma och pappa och sen kollade vi på Stjärnorna på slottet.I morgon skall jag först bara ta de lugnt och sedan skall jag gå en promenad till farmor som jag inte sett på hur länge som helst. Och sen lär jag göra farmors goda ''enkla'' (enligt henne) lunch. Det återkommer med ett litet inlägg imorgon om det vart en höjdare eller ej! Sen skall jag och Emma ta och se den nya filmen Taken 3, får hoppas att den är lika bra som dem alla andra filmerna. Nej nu lär jag se One tree hill, ha en fin kväll! 

fixa naglarna

Helgen har bestått av mys med familjen framför bra filmer och massa prat. Har som sagt även hunnit med att träffa Elin, och idag har vi varit som små skitungar igen och åkt pulka. Så roligt, sen har vi kollat på massa One tree hill avsnitt & gjort ansiktsmask. Sen åkte hon hem och jag var bara med min familj och sen såg en väldigt bra film som jag sätt flera ggr Prey, har även hunnit med att fixa mina naglar så nu är dem långa och svarta. Perfect.

I morgon skall jag på brunch med några efterlängtade vänner men innan dess skall jag iväg och gymma vid åtta tiden. Så skall snart ta och sova men innan dess skall jag se klart några avsnitt ur Oth. 

Lördagsmys

Sitter just nu med familjen och Elin, och kollar på en dansk thriller. Idag har vi hunnit med att först gick jag och mamma en promenad i snökaoset, skönt var det iallafall efteråt. Sen åkte jag och pappa till ishallen och såg matchen, Mora mot asplöven! Och de vann äntligen. Sen åkte vi hem, och då kom Elin så vi åt en jätte god middag bestående av skaldjurs sås och pasta. Nu ser vi på film och har massa snacks, men jag är duktig som inte tar någonting. I morgon tänkte vi simma men simhallen har stängt, så det blir att gå en promenad och sen åka pulka. Lite kondition borde man allt få av det. 



Tisdag 6 januari 23.22

Kika på The O.C, är verkligen flashback från när man var mindre. Kollade på de konstant, fortfarande lika bra. I morgon skall jag & Markus hitta på något medan Amanda jobbar, stannar nog här tills på Torsdag, och sedan skall jag åka hem. Ikväll så har vi ätit pulled pork, vilket var suveränt gott! De skall jag börja laga när jag är med oliver, sedan så såg vi en film som hette ''And Soon The Darkness''. Ganska bra film, men inte den bästa. Nej nu lär jag kika vidare på The O.C, godnatt alla fina!

16.29 6 januari

Sitter just nu hos Amanda & Markus i deras fina lägenhet i Falun, och tar mig en Cappuccino. Kikar på lite shoppingsidor så som H&M och nelly, men försöker att inte köpa något. I morgon blir det att kika i Falun. Har inte direkt någonting att säga förutom att jag saknar min kille. Men om 2 veckor ses vi igen !
 

11.50

Sitter just nu på tåget påväg till Borlänge, och skall på IKEA. Jag och oliver bestämde oss för istället att jag kommer om ungefär 2 veckor till han istället så de inte blir så långt emellan plus att det är så dyrt, så jag är hos Amanda & Markus till fredag, och åker hem då till Mora och är äntligen med mamma och pappa. Längtar redan efter oliver, min buse <3 kikar nu på Wallander - arvet. Har sett den flera ggr men tycker den är så bra. Har börjat få bland annat så ont i min hals, men förhoppningsvis skall de bli bättre. Så jag kan börja med kondition i morgon! 

måndag och funderar

Sitter just nu i min lilla ensamhet och kollar på las vegas iväntan på att Oliver skall komma hem från sin träning. Medan de går jag och funderar på om jag skall stanna lite längre i Arboga, ska åka till Falun i morgon. Men åker nog tillbaka hit igen på Torsdag? Vad skall jag ändå göra liksom hemma.. Tror de blir så, så kan jag istället plugga körkort här och umgås med min babe. Dock så saknar jag redan nu mina föräldrar jätte mycket, usch kan aldrig vara ifrån dem länge. Mina föräldrar är bäst <3 
Idag blir det en väldigt enkel och enligt mig (tråkig) middag, bestående av McDonald's mat.. Hade någon rabatt, dock så har jag tröttnat så fruktansvärt mycket på McDonald's. I morgon åker jag iallafall till Falun hos min syster och träffar mamma & pappa i några timmar och går på IKEA, och sen åker jag med Amanda hem till henne. Låter nog ganska bra va, dock så behöver jag komma hem också då jag har precis fått min nya mobil hem! FINALLY. Hoppas denna går bättre, alla iphone jag har haft har krånglat så in åthelvete. Ska kika med min lilla kille vad han tycker, återstår att se! 

tredjejanuari

en kopp kaffe & en pratstund med mamma & sedan Louise - perfekt lördags morgon. i bakgrunden har jag på Alvin & gänget 3, haha älskar Theodor, så himla söt. snart kommer Oliver hem och då skall jag göra i ordning mig och sen kan vi åka, är så otroligt blek så måste bli brun, så skall köpa brun utan sol. Någon bra iallafall! Åker nog på Måndag hem eller Tisdag men då är det till Falun, så får spendera lite tid med mamma & pappa hos min kära syster i Falun istället.

Chevremacka i kinna

 
Ätit en jätte god middag bestående av kyckling, ris & en supergod sås gjort av mig efter mammas goda recept. Har även köpt biljetter till filmen som vi skall se i morgon, eller nja om några timmar. Just nu kikar vi på Wallander och har ätit massa snacks. Men nu är det slut med det!

tvåtusenfemton

Nu är det som sagt ett nytt år och nya möjligheter, och för mig skall jag göra det bästa utav det. För mig så var 2014 nog det värsta året någonsin och jag vill aldrig att de ska hända så hemska saker igen. Så nu är det ett nytt år och jag hoppas & tror att detta år kommer bli mycket bättre! 
 
Några av mina nyårslöften är iallafall:
- Fixa Körkort, (ett måste
- Skall bli mycket duktigare på att träna, minst 3 ggr i veckan. 
- Försöka komma på vad jag vill göra med mitt liv. 
- Flytta ihop med Oliver. 
Vad har ni för nyårs ''löften'' eller önskemål på det nya året? 

sommaroutfit

Sitter nu och kollar på Wallander med Oliver, och idag är det redan Fredag vilket innebär att på måndag skall jag åka hem tror jag, förhoppningsvis får jag något jobb denna vecka. Så jag kan åka veckan därefter till Stockholm. Imorgon åker vi till Västerås för shopping och sedan bio, underbart med lite kvalitetstid med min Älskling. Nu skall jag kika vidare på Wallander - luftslottet
 

funderar

Vi tänkte ju som sagt se den nya Beck filmen, men filmnet funkar ju inte pga av för mycket personer som kollar. Så drygt så istället blir det bara mer & mer hockey..
Tänkte internetshoppa lite, för såg på Nelly att det fanns massor av fina kläder på rea. Hittade en hel del, så skall fundera om min budget klarar det eller om jag skall vänta?! Återstår att se, för egentligen måste jag vänta men jag vill så gäärna ha dessa fina plagg..

1 januari 2015

Idag är det en sådan dag då jag tror nog nästan alla stannar inne och bara tar det lugnt, jag kikar på Svensson Svensson och väntar på att Oliver skall komma hem med lite lunch som blir sallad. Idag så kommer även den nya beck filmen ut så den ska vi se ikväll! Och sen på lördag istället ska vi nog åka till Örebro och se på bio.  
Och här är några saker jag klickade hem för någon dag sedan från Bubbleroom!