19.58

Ligger just nu i soffan med Elin och väntar på att maten ska bli klar, kom nyss hem från Borlänge med Elin. för vi har nämligen idag varit i kupolen och sen Ikea, mysigt som bara den. Hittade ett bar siden byxor, snygg bh topp och läppstift! 
Idag blir det bara att kolla så mycket bättre, äta gott och se någon bra film. 


.

Skyscraper - demi lovato 

15.34

Så less. Eller rättare sagt riktigt jävla irriterad, när vi äntligen var klar med balett prov fick vi idag nu reda på att vi ska ha ytterligare ett skriftligt och praktiskt prov, jag orkar inte. 
Kom nyss hem i allafall och har ätit mellanmål, kollar på One tree hill med den varmaste och skönaste filten någonsin. Tröstade mig själv med att boka en klipptid nästa vecka, ååååh less jag är. Jag tål inte balett. 

15.27

idag har jag bara haft två lektioner som vanligt på onsdagar, sen satt jag i matsalen i två timmar haha och snackade med louisan, emma, emelie och sara väldigt länge. nu har jag i allafall bestämt hur min studenmössa ska se ut och ska beställa idag, känns nästan overkligt. 
när jag kom hem så möts jag av att amanda har redan börjat julbaka med pepparkakor och lussebullar och julmusik, och ikväll blir det jansonsfrestele. behöver jag ens säga vi älskar julen? det är absolut min favorit högtid under året. så himla mysigt att fira den med nära och kära och bara umgås, sen är det ju inte helt fel att få presenter haha. tänk att redan nu på söndag så är det 1 december, det är helt sjukt hur fort tiden går! och då börjar julkalendern, jag är 18 år och kollar på det haha, varför ska man förstöra en tradition <3
 

19.34

hej hopp alla snälla människor, det är hemmafrun som skriver här nejdå skämtosido. 
idag så har jag faktiskt inte gjort någonting efter skolan, slutar ju ganska sent på måndagar kl 4 och efter det så hinner man ju inte så mycket att göra, följde med pappa och handlade på maxi. fick vi reda på att vi har sovmorgon till 10 i morgon så de var en glad överaskning, sen när jag slutar måste jag ner på stan och kika på lite julklappar, tänk att det bara är 29 dagar kvar tills julafton - underbart. idag så köpte jag äntligen en ny bareMinerals solpuder eller vad de nu heter, så de lär komma inom några dagar. förhoppninsvis så ska även jag och oli boka flygbiljett till luleå idag, för då vet vi att vi kommer få spendera nyår tillsammans i allafall, och de är det viktigaste, att få fira den med sin kärlek. 
 

21.28

ligger just nu i sängen och kollar på sista avsnittet av bron, så bra! sen ska jag bara se på något avsnitt ur underbara one tree hill och sen sova. i morgon så måste jag börja träna igen, för nu är jag äntligen frisk. 

24 november

jag har haft en underbar helg med min älskling och familj, de behövdes och om en månad ses vi igen. saknar dig redan. så i morgon ska jag införskaffa mig lite saker - tröstshoppa. 
idag så var vi i nusnäs och fikade, sen så åkte vi och såg olivers match och spännande var det och dem vann efter straffar - underbart. 
idag har även jag och min älskling 1 år och 7 månader, jag älskar dig så oerhört mycket så de går inte ens att förstå. 
 

lördag

sitter just nu i sängen och kikar lite på olika hemsidor och måste beställa hem lite saker. igår fick jag äntligen träffa olii. vi såg på hans match först i leksand, men tyvärr så förlorade dem. seriöst jag tål inte leksand haha. idag blir det att åka dit igen, jag och mamma. medan dem andra i familjen ska se på mora matchen. sen ska vi äta riktig godmat ikväll. länge sedan som jag var så här glad <3 

12.12

har nyss fått tillbaka min lilla dator med massvis med nya upptateringar. idag är det äntligen fredag och vi har bara en lektion kvar som är svenska.. alltid går denna lektion så otroligt segt. sen ska jag hem i allafall och bara ta de lugnt och städa lite. och fan skulle köpa äntligen dem utsvängda jeansen från gina på söndag, som jag har kikat på hur länge som helst, och nu är dem fan slut. fuck.. 

21.05

idag har jag seriöst haft en riktigt bra dag! även fast den började kanske inte på bästa sätt så vände den ändå bra tillslut. jag och några tjejer från klassen bestämde oss för att se den andra hungry games och herregud vad bra den var, lugnt mycket bättre än den första. lätt värt pengarna och allt, ser framemot den nästa! 
innan bion så åt jag och emma på kaffestugan, riktigt mysigt och gott. 
kom nyss hem och nu ska jag bara ta de lugnt och kolla på lite one tree hill, och längta till morgondagen. för då kommer oliver. underbart. 

15.52

Gick till skolan idag, kände att jag behövde de även fast det tog emot i morse. Hade matte och sen engelska, åkte sen hem och kollade på sista breaking dawn, och sen blev jag klar med engelskan. I morgon har jag en tid med min handledare angående gymnasiearbetet så de lär jag starta i gång snart, nu ligger jag i soffan och kollar på tv. 

11.35

olaaa, sitter i skolan och väntar på att vi ska sluta om 5 minuter tror jag. har ont i magen och är lite hänging, men sen slutar vi äntligen och då har vi lunch som är pannkakor! sen ska jag hem och måste börja plugga på gymnasiearbetet. idag är det äntligen onsdag - lillördag, och om två dagar får jag se världens bästa kille. 

11.47

Var med på en lektion idag som var konstarterna i samhället men sen fick jag verkligen lov att åka hem då jag har riktigt ont i halsen. Men innan de så fick jag reda på att det gick bra på baletten. Så skönt! Har nyss ätit lunch och kollar nu på paradise hotel 

19.55

Ligger just nu i sängen med myskläder och dem skönaste täcktofflorna någonsin haha, och har fixat mina naglar - filat, gjort rent och nu målat dem med förstärkning! Älskar sånt. Och nu kollar jag på filmen Mississippi brinner, hemsk film. Nej nu ska jag kika vidare, kramis 


Pippi Långstrump nostalgi





12.43

Tre goa bilder från helgen, frukost hos Louisan. Räksallad från Waynes som var riktigt god och sen hasselnöts latte från kaffestugan. 
Nu ligger jag i sängen och kollar på One tree Hill och bara tar det lugnt. 





21.18

Gårdagens otroligt goda macka - brieost och salami. 
Idag är det äntligen fredag, och den började inte på bästa sätt men den slutade på absolut bästa sätt! Hos min Louisan och sen är det nu bestämt att jag kommer få ha min busi två nätter hemma hos mig nästa vecka. Överlycklig. 
Har ätit i allafall jätte god mat och sen åt vi chips och godis och kollade på idol. Och nu små kollar vi på fotboll, som säkert alla gör som inte är ute idag. 
Ha en härlig fredag! 




16.01

nu är äntligen balettprovet över! Så jävla skönt så de går inte ens att beskriva. Haha började gråta innan för var så himla nervös. Men nu är det över! Så det firas med fika på Helmers med Maria och lina. Och Maria har klarat teoriprovet - asbra!! Så nu väntar vi på att hon ska komma hem från Falun! Blev en riktigt bra dag tillslut och i morgon är det fredag!! 


16.15

hahah jag är då sämst. jag hade då gjort den där kladdkakan men sen så självklart så glömmer jag att ta med den. men de blir mer fika på fredag istället! efter våran engelska lektion som vi endast hade, gick jag, julia och louise till danssalen. de var så snälla så och hjälpte mig lära de jag inte kunde. så nu kan jag de lite bättre, de är bra man har snälla vänner i allafall <3 
höll på i mer än två timmar och sen så åkte jag hem med pappa, och nu tar jag det bara lugnt och lyssnar på musik och har tända ljus. jag är då så sjukt nervös inför i morgon så det går inte ens att beskriva, men det ska bli så otroligt skönt när det här är över. 
 

Lill lördag

Idag har jag äntligen en lång sovmorgon! Igår så bakade jag kladdkaka till min lilla söta klass som vi Sen ska ha på engelskan! Ryggen och halsen är mycket sämre, men men. Försökte med spikmatta igår men de hjälpte då ingenting. 

17.49

Idag hade vi konsterna i samhället och sedan balett. Vilket gick ganska bra, i morgon blir de att träna på det igen för att på torsdag ska vi ha balettprov. Sedan så bestämde våran klass att vara med på basketurneringen haha, dock så vann vi inte men fyfan va bra vi var hehe. Kämpade som bara den och det viktigaste av allt var att vi hade galet kul. Nu ska jag se på lite oth och mysa ner mig i mitt rum med tända ljus! 
 




.

Jag orkar inte ha sånt jävla dåligt självförtroende. Jag orkar inte att det alltid ska vara sån jävla tomhet oavsett vart jag är. Jag orkar inte att det alltid ska dras så jävla mycket pengar när man ska ses. Det enda jag vill är att det ska bli som förut, då man inte oroar sig efter att man ska säga hejdå och hur långt tid de ska tas innan man ses. Jag vill få tillbaka mitt självförtroende och jag längtar så oerhört mycket till skolan är över och vi kan vara tillsammans igen helt. 


15.14

fortfarande förkyld, men med bra sällskap och annat går det så mycket bättre. nu dricker jag lite kaffe och ska snart se någon bra serie, hoppas ni får en mysig lördag. 

santa please give me this

 

friday

hejsan svejsan, här har det varit lite dåligt när det gäller upptatering. har haft fullt upp, och sen känner jag mig inte riktigt frisk. det enda jag idag har gjort är att i princip kikat på massvis med olika sidor på nätet och jag har redan kommit på och sagt till mamma och pappa vad jag önskar mig i julklapp haha.. 
dessa ska jag då köpa snart. 
 
 
 

20.51

är helt slut efter denna dag, kom hem efter 5 och sen dess har jag bara tagit det lugnt. kollat på oth, målat naglarna och myst i mitt fina rum! det blev så himla ljust och fräscht. i morgon så har vi bara en lektion som är engelska i en timme, men innan får jag en lång och skön sovmorgon. 
nej nu måste jag se lite mer oth, och sen äta lite ost. 

15.38

hello bloggen min, sitter just nu i cafeterian med min tekopp i väntan på att vi ska ha matte från 4 till 5. sen ska jag åka hem och bara ta de lugnt och njuta av att jag har gjort klart bip testet och styrketestet. belövningen blir one tree hill. 

21.54

Efter skolan idag så åkte jag hem, tog de lugnt och fixade i mitt rum. Eller pappa hjälpte fixa till med en lampa! Sen åkte jag och mamma till dollarstore och köpte nya vita gardiner till mig. Gick även in på Ica maxi och unnade oss och köpte skagenröra, som var så gott ikväll! Ikväll så har även min kära mamma färgat håret på mig, så nu behöver jag inte längre känna mig ful i håret. Nej nu ska jag göra i ordning mig inför sovdags. För i morgon måste jag vara pigg då jag har bip-test, styrketest, balett och matte. Bara massa dryga saker, men riktigt skönt när det är över. 

9.53

kanske bara jag, men jag tycker det känns ganska bra att lovet är slut så jullovet kommer snart!! längtar så otroligt mycket till december, så mysigt. har haft dansteori och nu har vi engelska som vi ser på film, bra början efter lovet. sen har vi dans igen då vi ska ha pilates! efter vi slutar måste jag nog hem och plugga lite och fixa i mitt rum. 

Bra avslut på lovet

Igår så överraskade mamma och pappa mig med att vi åkte till Västerås där amanda och Marcus var påvägen. Bodde på hotell, shoppade och åt gott! Idag så har vi varit i Erikslund och Ikea, men nu är vi påväg hem. Den enda som fattades var Oli.